reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Ja też tak mam ;) To atopowe zapalenie skóry ;) Natłuszczać mocno, najlepiej jakimś naturalnym olejkiem ;) Bez tych chemicznych badziewi ;) Albo tak jak dzieciaczka tym kremem co używasz .

reklama
Ja też tak mam ;) To atopowe zapalenie skóry ;) Natłuszczać mocno, najlepiej jakimś naturalnym olejkiem ;) Bez tych chemicznych badziewi ;) Albo tak jak dzieciaczka tym kremem co używasz .
Ale schodzi też skóra w tym miejscu i gdzie to ma ? Bo moja tylko pod ustami

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Znaczy myślałam że Tobie to wyskakuje :) Ja mam czasami podobne, na brzuchu zazwyczaj. Gosia miała podobne koło szyi i uszek.

Dzisiaj miałam iść do dermatologa ale odwołali wizytę a czekałam 10 dni . Lenie niby trochę zeszło lecz ja jeszcze widzę jak skórka mała schodzi z tej czerwonej plamki. Nawet pediatra powiedziała że nie wiadomo od czego ..

Cześć dziewczyny,co dobrego u Was słychać?
My jesteśmy po chrzcinach,wszystko się udało całe szczęście.Mamy też pierwszego premierowego ząbka.
Czy wasze maluchy też przy ząbkowaniu często mrużyły oczka?

Hej [emoji4] moja już na 3 ząbki mów i tata mama baba robi papa mówi da jak chce jeść i pruboje już chodzić [emoji57]moja przy zabkowaniu nie mruzyla oczu tylko chciała być cały czas noszona na rękach

20170618_122535.jpg

A tu moja żabka [emoji173]

Załączniki

• 20170618_122535.jpg
    20170618_122535.jpg
    100,7 KB · Wyświetleń: 638
reklama
Zabieracie moze dzieci do piaskownic na placach zabaw?Zaświtał mi dziś taki pomysł bo moja Karolka aż się trzęsie jak dzieci widzi ale nie wiem czy nie za wczesnie? :/

Do góry