reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
RIELLE bo żeby Ci się nie zrobił stan zapalny rozmasoj sobie to zgrubienie ciepły prysznic i powinno pomóc a ściągając pobudzasz laktacje na nowo tak myślę

Kurde ja ściągnełam ok 5 ml... i rozmasowałam i już na razie nie boli. Kurcze w zasadzie to że mam mleko jeszcze mi niezbyt przeszkadza ale właśnie zaczęło boleć strasznie .Dzięki dziewczyny od jutra żłopie mięte :)

Hej dziewczyny jak u was ? I nas wszystko ok mala ładnie śpi w dzień jest bardzo żywiołową a w nocy ładnie śpi. Budzi sie raz w nocy [emoji4] w niedzielę mamy chrzciny wszystko juz uszykowane [emoji4] a jak wasze malenstwa ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Rielle najlepsza jest szałwia ale nie każdy lubi jej smak ja nie cierpię szalwi

Amcia my chrzcimy na wiosnę chce żeby było już ciepło bo ja robię imprezę w lokalu a jak jest tak zimno to dzieci się umecza tylko na takiej imprezie
Moja też śpi całą noc a jak się zaczyna kręcić bo jest głodna to wkładam cyca do buzi i śpimy dalej i tak od urodzenia

reklama
Do góry