reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Jabluszkowa czekam na zdjęcie twojego królewicza
Przepraszam ale nie jestem pewna to ty miałaś problem u maleństwem ze słuchem ?

Ostatnia edycja:
Dzięki Amcia jak będziesz mogła to wklej zdjęcie swojej księżniczki z jutrzejszej uroczystości napewno będzie ślicznie wyglądać Ja powoli zaczynam szukać coś dla Majki na chrzest tyle że ja chce chrzcic jak będzie ciepło

Tak. We wtorek mam wizytę u audiologa. Ale na szczęście jestem pewna ze mały słyszy dobrze. Reaguje na dźwięki wszystkie. Ale co się strachu najadlam... Później przeszliśmy straszne kolki które ustały dopiero w święta. No a teraz walczymy ponoć z atopowym zapaleniem skóry. W co nie za bardzo wierze.
Chrzest mój mały miał już w pazdzierniku. Wyprawialam w domu na 22 osoby. Synek w kosciele spał na sam chrzest tak się rozplakal a w domu to ciągle byl z nami. Nawet na chwilę oka nie chciał zmruzyc :)

Troszkę stresu było :) dużo pomogła mi moja mama jeśli chodzi o kuchnie bo sama bym chyba tego nie opanowała. Ale wszystko jest do przejścia :)

Ja już 8 tyg po porodzie dostałam okres. A jeszcze normalnie karmiłam. Włosy to jakaś masakra ponoć od zmiany hormonów i nic nie da żadne podcinanie ani witaminy ... Ehh

Ja jutro będę załatwiać termin na chrzciny. W ogóle nie wiem z czym to się je. Ja będę robić u siebie w domu. To będę miała roboty ;D

Och te niezastąpione mamy ja już jestem stara baba a jeszcze też często liczę na moją macie
Rielle ja też normalnie miesiaczkowalam przy chlopcach karmiac ich a teraz nic susza tyle że teraz to tylko pierś a chłopcy to pili herbatke a mała nic nie chce poza cycem

Ja włosami jestem załamana jak mąż wróci z wyjazdu to idę podciąć na krótsze
A chrzciny idziesz do swojej parafii i ustalasz termin a reszta zależy od parafii niektórzy muszą chodzić na jakieś nauki w niektórych nic takiego nie ma miejsca tylko karteczki od chrzestnych i rodziców od spowiedzi i tyle

reklama
Aha czyli bez zbędnych ceregieli :) Super :p
Ja wam zazdroszczę ani moja matka ani męża ani razu mi nie pomogli w ciągu 4 miesięcy.... chyba że teściowa przyjechała myśląc że sobie nie radze...ponosiła małą i zero pomocy no i zrób herbatę, obiad , ubierz łóżko ...itp....

Do góry