reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ale ładne te wasze dzieciaczki :) Dawno tu nie zaglądałam. Ciągle jakieś problemy na głowie. Mój synek też nosi 68 i już 7 kg ma :) pozdrawiamy ! :)

Hejka wszystkim
Judy ja przy moich chłopakach miesiaczkowalam normalnie a karmiłam piersią jednego półtorej roku a drugiego trochę krócej i od samego początku regularnie miesiaczkowalam a teraz wcale cisza czekam i czekam mam nadzieję że to już niedługo

Dziewczyny ale mam większy problem strasznie wypadają mi włosy wiem że wypadają po ciąży ale żeby tak to nie jeszcze trochę i będę łysa czy macie jakiś sprawdzony sposób na to?

Majorcia mi też wypadają wlosy masakra [emoji58] i szukam środku na to
A jak tam dzieciaczki wasze moja właśnie śpi po obiedzie jadę na zakupy jeszcze i do spowiedzi a jutro juz chrzest [emoji4][emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Może podetnij trochę końcówki to włosy tez się wzmocnia. Ja tak zrobiłam i jeszcze biorę witaminy i tran. Jak na razie problemu z włosami nie mam.

Drogie mamy a jak wasze maleństwa trzymają główkę na brzuszku ? Mam wrażenie że mój malec to leniuszek. Nie podnosi mi tej głowy a jak to robi to tylko parę sekund i opuszcza Ale za to podnosi ją bardzo wysoko.
Moje serduszko też sobie śpi. Przed chwilą się bawił na macie i tak się znaczył ze od razu zasnął. Ogólnie miałam wcześniej wrażenie że on mało śpi bo to byla zaledwie jedna drzemka w ciągu dnia. Teraz to się zmieniło i śpi już nawet 3, 4 razy dziennie.

reklama
IMG_20170107_153358616.jpg
a to moja Majeczka :)

Ostatnia edycja:
Do góry