reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ale ładne te wasze dzieciaczki :) Dawno tu nie zaglądałam. Ciągle jakieś problemy na głowie. Mój synek też nosi 68 i już 7 kg ma :) pozdrawiamy ! :)

Hejka wszystkim
Judy ja przy moich chłopakach miesiaczkowalam normalnie a karmiłam piersią jednego półtorej roku a drugiego trochę krócej i od samego początku regularnie miesiaczkowalam a teraz wcale cisza czekam i czekam mam nadzieję że to już niedługo

Dziewczyny ale mam większy problem strasznie wypadają mi włosy wiem że wypadają po ciąży ale żeby tak to nie jeszcze trochę i będę łysa czy macie jakiś sprawdzony sposób na to?

Majorcia mi też wypadają wlosy masakra [emoji58] i szukam środku na to
A jak tam dzieciaczki wasze moja właśnie śpi po obiedzie jadę na zakupy jeszcze i do spowiedzi a jutro juz chrzest [emoji4][emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Może podetnij trochę końcówki to włosy tez się wzmocnia. Ja tak zrobiłam i jeszcze biorę witaminy i tran. Jak na razie problemu z włosami nie mam.

Drogie mamy a jak wasze maleństwa trzymają główkę na brzuszku ? Mam wrażenie że mój malec to leniuszek. Nie podnosi mi tej głowy a jak to robi to tylko parę sekund i opuszcza Ale za to podnosi ją bardzo wysoko.
Moje serduszko też sobie śpi. Przed chwilą się bawił na macie i tak się znaczył ze od razu zasnął. Ogólnie miałam wcześniej wrażenie że on mało śpi bo to byla zaledwie jedna drzemka w ciągu dnia. Teraz to się zmieniło i śpi już nawet 3, 4 razy dziennie.

reklama
IMG_20170107_153358616.jpg
a to moja Majeczka :)

Ostatnia edycja:
Do góry