reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

co tam slychac ?? dziewczyny jesteście na diecie?? co jecie dajcie jakiś przepis ??
bo ja jem tylko gotowane lub piekarnika we woreczku pieczone ale już mi sie to znudziło i myśle co tu wymyślić nowego
Martao urodziłaś ??
spokojnego dnia !!!

reklama
Hej maruda ;) U nas wszystko dobrze. Mała rośnie ładnie śpi w nocy. Jedyne co to mam strasznego doła a propo mojej skóry na brzuchu. Niby ładnie zszedł ale przez rozstępy nadmiar skóry ( blizn) został. Ehh ciekawe czy się jeszcze wchlonie. A jak u was? Jak wasze maleństwa?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj mój brzuch też jest usiany rozstępami,w ciąży o dziwo nie były one tak widoczne a teraz niestety już tak...
Moja mała w nocy tylko na katmienie wstaje,ale rano tak od 9 do popoludnia ostatnio marudzi i nie chce spac a tum sposobem niewiele moge zrobic eh :p
Planuje dziś iść na pierwszą wizytę pediatryczną-byłyście już?

reklama
U małej niby wszystko dobrze a zalecił szerokie pieluchowanie. Ale ja masuje lub kładę na brzuszku noszę na żabkę ;) powiem Ci że u nas wizyta trwała jakieś 10 minut ;) Gosia nawet się nie przejęła ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry