reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Poki co tylko wit.D bo przy wypisie powiedzieli ze dostała zastrzyk z wit.K i żeby nie podawać.Nie wiem czy to dobrze bo wczesniej dla karmionych poersia byly zalecenia na K i D a teraz że niby tylko D,też tak macie?

U mnie 4oo jednostek witaminy D od 1 doby życia , witamina K dopiero po 15 dobie życia. ( po 15 dobie można podawać już łączone witaminy twist off typu bioaron )

Maruda : a propo stękania ;) Moja jęczy stęka i pochrapuje :D Normalnie z tatusiem to na dwa głosy ;)
A tak na poważnie i w szpitalu i dwie położne mówiły że to normalne. Że nie wszystkie zastawki u dziecka są rozwinięte i mają problem z przełykaniem. Stąd stękanie , odchrząkiwanie ;)

Dziewczyny poradzcie coś:crazy:
Od wczorajszego popołudnia mam silne skurcze. Boli w dole brzucha i przechodzi na.krzyż. ale skurcze sa raz co 10 raz co 7 minut. I tak do tej pory. Nie spałam całą noc bo zwyczajnie sie nie da :no:
Na ktg nie piszą sie żadne skurcze. Niewiem czy to przepowiadajace takie bolesne czy co.
Miała któraś z Was podobnie.?

Marta mi też ktg nie pokazywalo skurczy a zaraz okazało się że mam 5 cm rozwarcia. Później na poporodowe na stojąco było je widać , na leżąco już nie bardzob

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paulinka.1232 no właśnie ja bym odrazu wiedziała ze to to jakby odleglosc między skurczami sie skracala. A jest caly czas 7 8 albo 9 min

Do góry