reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Poki co tylko wit.D bo przy wypisie powiedzieli ze dostała zastrzyk z wit.K i żeby nie podawać.Nie wiem czy to dobrze bo wczesniej dla karmionych poersia byly zalecenia na K i D a teraz że niby tylko D,też tak macie?

U mnie 4oo jednostek witaminy D od 1 doby życia , witamina K dopiero po 15 dobie życia. ( po 15 dobie można podawać już łączone witaminy twist off typu bioaron )

Maruda : a propo stękania ;) Moja jęczy stęka i pochrapuje :D Normalnie z tatusiem to na dwa głosy ;)
A tak na poważnie i w szpitalu i dwie położne mówiły że to normalne. Że nie wszystkie zastawki u dziecka są rozwinięte i mają problem z przełykaniem. Stąd stękanie , odchrząkiwanie ;)

Dziewczyny poradzcie coś:crazy:
Od wczorajszego popołudnia mam silne skurcze. Boli w dole brzucha i przechodzi na.krzyż. ale skurcze sa raz co 10 raz co 7 minut. I tak do tej pory. Nie spałam całą noc bo zwyczajnie sie nie da :no:
Na ktg nie piszą sie żadne skurcze. Niewiem czy to przepowiadajace takie bolesne czy co.
Miała któraś z Was podobnie.?

Marta mi też ktg nie pokazywalo skurczy a zaraz okazało się że mam 5 cm rozwarcia. Później na poporodowe na stojąco było je widać , na leżąco już nie bardzob

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paulinka.1232 no właśnie ja bym odrazu wiedziała ze to to jakby odleglosc między skurczami sie skracala. A jest caly czas 7 8 albo 9 min

Do góry