reklama
MartaO mnie też namawiali na ten olejek ale szczerze nie odwazylabym się i tobie też nie radzę ale masowanie brodawek prędzej czy później powinno ruszyć ja jeszcze robiłam sobie lewatywe jednorazowa i zjadłabym coś ostrego jak tu pisała któraś z dziewczyn
Dziewczyny mam pytanie,czy wasze maluszki też sobie tak "postękują"-moja niunia jak leży i jest w takiej fazie przed zasnięciem lub gdy nie jest jeszcze do końca wybudzona to tak sobie stęka.Wszystko inne jest normalnie,ładnie je,lula,kupy też ok,nie zauważyłam żeby się prężyła jak na bolący brzuch czy kolkę,w zasadzie żadnych innych niepokojących objawów nie ma.Czytałam że niektóre dzieci tak poprostu mają,ale mąż ciągle o tym stękaniu mówi i zasiał u mnie niepokój choć nie chce panikować nad wyrost...
Maruda202 moja lenka też sobie steka jak leży w łóżeczku czy u nie na rękach to normalne [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
No to mnie nieco uspokoiłaś,tak właśnie piszą że niektóre niemowlęta tak mają ale jak mąż mówił że może coś ją boli i tak stęka to ja mnie padł blady strach no i się człowiek zaczyna zastanawiać w końcu to taka kruszyna...ale nic innego jej nie dolega więc chyba musimy nieco wyluzować.
aniaczarnula
Fanka BB :)
Moja tez postękuje także kochana luzik [emoji16]
Dzieki dziewczyny moja tez sobie postękuje , a 2
Ostatnie noce nie chce spać nigdzie poza łóżkiem
Plus wstaje jeść chyba co godzinę [emoji43]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnie noce nie chce spać nigdzie poza łóżkiem
Plus wstaje jeść chyba co godzinę [emoji43]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
J