reklama
Maruda : a propo stękania Moja jęczy stęka i pochrapuje Normalnie z tatusiem to na dwa głosy
A tak na poważnie i w szpitalu i dwie położne mówiły że to normalne. Że nie wszystkie zastawki u dziecka są rozwinięte i mają problem z przełykaniem. Stąd stękanie , odchrząkiwanie
A tak na poważnie i w szpitalu i dwie położne mówiły że to normalne. Że nie wszystkie zastawki u dziecka są rozwinięte i mają problem z przełykaniem. Stąd stękanie , odchrząkiwanie
Maruda202 mam kazała położna kupić k+D kupić [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
MartAo
Fanka BB :)
Dziewczyny poradzcie coś
Od wczorajszego popołudnia mam silne skurcze. Boli w dole brzucha i przechodzi na.krzyż. ale skurcze sa raz co 10 raz co 7 minut. I tak do tej pory. Nie spałam całą noc bo zwyczajnie sie nie da
Na ktg nie piszą sie żadne skurcze. Niewiem czy to przepowiadajace takie bolesne czy co.
Miała któraś z Was podobnie.?
Od wczorajszego popołudnia mam silne skurcze. Boli w dole brzucha i przechodzi na.krzyż. ale skurcze sa raz co 10 raz co 7 minut. I tak do tej pory. Nie spałam całą noc bo zwyczajnie sie nie da
Na ktg nie piszą sie żadne skurcze. Niewiem czy to przepowiadajace takie bolesne czy co.
Miała któraś z Was podobnie.?
Paulinka.1232
Fanka BB :)
Marta mi też ktg nie pokazywalo skurczy a zaraz okazało się że mam 5 cm rozwarcia. Później na poporodowe na stojąco było je widać , na leżąco już nie bardzob
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama