reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

W porzadku. Mala jak by mogla to spalaby caly czas przy cycu a ja szukam sposobu aby nauczyla sie choc troche spac w łóżeczku. Maz wyjechał więc chcialabym miec choc chwilke na podstawowe czynnosci no i wogole boje sie ze jak przywyknie to bedzie ciezko ja tego oduczyc

reklama
Witam wszystkie i pozdrawiam a _Amcia tobie gratuluję Ja od wczoraj w domu moja malutka w dniu wypisu spadła do 2800 więc mam taka malusia księżniczkę ma tak długie czarne włoski jak ja rodziłam to położne mnie informowały że strasznie wlosiata jest ale ma też i zoltaczke dość wysoką jest jak pomarańcza więc wystawiam do światła do okna Aniaczarnula moja też wciąż wisiała by na cycku ale jeszcze są obowiązki więc z bólem serca wkładam do łóżeczka

Ale radzicie sobie jakos? Bo moja to odrazu placze jak ją kłade do łózeczka i drze sie w nieboglosy i nic na nia nie dziala. Nie uspokoi sie poki jej nie wyciagne. Juz mam dosc

reklama
Amcia ja przez dwa dni to też nie miałam ale cały czas karmiłam a teraz to karmię jednym a drugim leci samoczynnie ważne by cały czas dostawiać dziecko do piersi
Dziewczyny jak wasze dzieci mają jakieś problemy skórne to Alantan w maści najlepszy

Do góry