reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Przepraszam za tak późno ale 9 H po cc dostałam lene przy sobie i cały czas mi nie spała bardzo szalone dziecko za tata [emoji4]a więc ja jestem cały czas na morfinie która podają strzykawka w brzuch oraz kroplowki nawadniające plus paracetamol. Samo cc wogole luzik nie ma się czego bać nie czuję się bolu lecz czuję się dotyk lekarzy jak Ci wkadaja ręce do brzucha ale to nie boli spokojnie [emoji4]ja miałam znieczulenie w plecy podpajeczynkowe wkuwali mi się 12 razy bo nie mogli trafic gdyż byłam spieta. Po cc w pierwszych 3 dniach zależy od szpitala macie cały czas zastrzyki przeciwbólowe np morfina lub w kroplowce paracetamol [emoji4]nie ma się czego bać a ranę spokojnie zakryja majtki bo jest tak ja wysokości ich i jest poziomo. Jakieś pytania to piszcie odpowiem jak tylko lena mi na to pozwoli <br /><br />Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry