reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

Alleluja. Dzis wkoncu pospalam. Okazalo sie ze mialam malo pokarmu.wczoraj na noc zrobilam jej sztuczne mleczko. Przespala 5 godzin. Przez ten czas moje piersi naprodukowalo tyle mleka ze az byly twarde. Wypila do syta i znow przespala 3 godz i rano to samo , potem znowu. I o dziwo spi w swoim lozeczku. Mam nadzieje ze tak bedzie dalej

reklama
Wczoraj pilam tez napar dla mam karmiacych i ktos polecil mi bawarke na produkcje mleczka i moze to zaowocowalo. Bo caly czas mam pełniutkie piersi. Uff

Dziewczyny mam pytanie . Czy 6 dni po cc można jeść całkowicie normalnie ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Raczej tak,aczkolwiek ze wzgl.na konieczność utrzymania odpowiedniej peeystaltyki jelit po cc ale i tez z uwagi na jakość pokarmu odradzałabym smażone iciężkostrawne potrawy.Ja sama zjadłam ostatnio schabowego,a dziecko potem zarzynał brzuszek niestetu:/

Z moją małą to różnie,dziś np wstawałam równo co dwie godziny do karmienia i w sumie nawet by mi to nie przeszkadzało gdyby nie to że niunia troche possała a troche powisiała na cycu i w sumie karmienia zajmowały nam większą część nocy...Ale nie powiem bo miałam takie noce że myślałam że dziecka nie mam:jedno góra dwa karmienia i spała jak niedźwiadek!
O Femaltikerze słyszałam od położnej że ponoć bardzo skuteczny,jeszcze pomaga piwo karmi- zawierają słód jęczmienny który ma polepszać laktację.Mam próbkę tego Femaltikera,musze spróbować co to warte :)
A jak tam wasze maluszki się mają?Amcia zdjeli ci już szwy?

reklama
Do góry