Aniaczarnula moja też ma dzisiaj w pierwszej dobie 8,9 bilirubiny ustawiam ja do światła też mam jutro wyjść i mam nadzieję że mi zoltaczka nic nie pokrzyzuje a ciebie wpisali słońce przy jakiej bilirubinie i u mnie też słaba laktacja ale u mnie to norma zawsze gdzieś miałam pokarm dopiero w drugiej Pozdrawiam cię serdecznie
reklama
Ja nadal czekam na telefon ze szpitala o której mam sie zjawić -.-
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
aniaczarnula
Fanka BB :)
Moja malutka przy wypisie miała 12,7Aniaczarnula moja też ma dzisiaj w pierwszej dobie 8,9 bilirubiny ustawiam ja do światła też mam jutro wyjść i mam nadzieję że mi zoltaczka nic nie pokrzyzuje a ciebie wpisali słońce przy jakiej bilirubinie i u mnie też słaba laktacja ale u mnie to norma zawsze gdzieś miałam pokarm dopiero w drugiej Pozdrawiam cię serdecznie
Dzisiaj rano byla bardzo zołta. Ale poiłam ja trochę woda z glukoza i wydaje mi się , że jest bledsza.
Dziś w piersiach mleczarnia.
Zeby tylko sutki mniej bolały przy zasysaniu
Dzwoniłam
, musze czekac aż zwolni sie miejsce .. dlatego tak bardzo chciałam urodzić sama .. bez czekania nerwów i tego wszystkiego , jedna wielka głupota [emoji30]
, musze czekac aż zwolni sie miejsce .. dlatego tak bardzo chciałam urodzić sama .. bez czekania nerwów i tego wszystkiego , jedna wielka głupota [emoji30]
Rosie2 wiem ja też się musiałem nadenerwowac aby coś załatwić . Dopiero jedną położna mi powiedziała Co z jutrem [emoji4]jeszcze muszę się spytać jak to wszystko wygląda po cc
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Straszne to jest , nie dość ze pierwsza ciąża to stresują człowieka każą czekać ... ja w szpitalu na ktg i pewnie do domu przespać sie i wrócić rano
reklama
Zostawili mnie w szpitalu znalazło sie miejsce wsadzili cos na wywołanie i czekamy od 2
.. podobno moze zając troche czasu wiec zadomowilam
Sie juz w swoim
Pokoju
.. podobno moze zając troche czasu wiec zadomowilam
Sie juz w swoim
Pokoju