reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Hej dziewczyny ja dzisiaj nie wyspana coraz częściej wstaje do łazienki w nocy [emoji53]

Majorcia ostatnie będą puerwszymi hehe nie no różnie może być [emoji4]ja też mam kilka skurczy przepiwiadajacych bo objawia mi się to twardnieniem brzucha [emoji2]ja mam u znajomego wizyte w piątek o 10.30 zobaczymy co będzie [emoji5]może coś się zmieniło hehe ale szczerze to chyba bym chciała aby rozwarcie się powiekszalo [emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jabłuszkowa na którego dokładnie?:)
Amcia U mnie rozwarcie na jeden palec od 2 tygodni.tez Mam nadzieje ze na piątkowej wizycie okaże się większe

Amcia8232 dobre a poważnie to ja mam skurcze bolesne z krzyża i przechodzą twardnienie to ja mam już dawno
MartaO Jabłuszkowa sorki

MartaO czop może odpaść juz na jakiś czas przed porodem uważaj tylko teraz bardziej bo łatwiej o infekcję

Diecie i insulinie a radzę sobie różnie chyba mam dość ja jestem od początku ciąży żyję sałatą pomidorami mój najstarszy syn się śmieje ze jem więcej zielonego niż jego królik Skiti

Amcia niemam pojęcia ile to w cm:dry:
Ja już bym chciała się"rozpakować".
Mam dość tej cukrzycy,nic nie można zjeść normalnego. A do tego ta insulina:no2:

reklama
MartAo wydaje mi się ze rozwarcie na jeden palec to 2 cm ale pewna nie jestem [emoji4]ja też bym wolała mieć to za Sobą bo boję się . Mój w pracy tylko z tesciem jestem choć wolałabym żeby to się zaczęło w nocy aby moj był obok mnie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry