reklama
Maruda202 to trzymam kciuki [emoji4]może posłucha mamy i poczeka na termin cc [emoji4] tylko zastanawiam się jak wygląda ta cc przez skierowanie . A ty niż jakiego powodu masz skierowanie na cc jeśli mogę zapytać ?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
J
Jabłuszkowa
Gość
MartAo mam termin na 28.09
Wydaje mi się że każdy palec to 2cm, czyli 1 to 2 cm, a 5 to 10cm.
Mam wizytę po jutrze u gin Ostatnio w 36 tyg mały miał 3100g Jestem ciekawa czy dalej tak rośnie
Wydaje mi się że każdy palec to 2cm, czyli 1 to 2 cm, a 5 to 10cm.
Mam wizytę po jutrze u gin Ostatnio w 36 tyg mały miał 3100g Jestem ciekawa czy dalej tak rośnie
Dziewczyny ja byłam na 3 usg i każde inaczej podaję np 2 tygodnie temu mała miała 2900 w te niedzielę w szpitalu miała 2700 a wczoraj przedział 3100 do 3500 zobaczymy jak w piątek powiedzą
J
Jabłuszkowa
Gość
Chyba błąd na tym usg może wynosić do 0,5kg. Jak robiłam prenatalne badania to na tym usg błąd wynosił 0,3kg. No ale trzeba przymknąć oko na ten wskaźnik w końcu to tylko maszyna wyznacza wagę
Maruda202 to trzymam kciuki [emoji4]może posłucha mamy i poczeka na termin cc [emoji4] tylko zastanawiam się jak wygląda ta cc przez skierowanie . A ty niż jakiego powodu masz skierowanie na cc jeśli mogę zapytać ?
Ze względu na położenie poprzeczne miednicowe i brak szans na odwrocenie. W zasadzie już samo usg kwalifikuje do cc nie trzeba miec specjalnego skierowania.
a ja po wizycie porodu u mnie nie widać
jak do poniedziałku nie urodzę to idę do szpitala na wywoływanie..
smutno mi bo myślałam że już jakieś rozwarcie jest czy coś a tu cisza nawet łożyska i przepływów mi nie sprawdził tylko tętno dziecka
jak do poniedziałku nie urodzę to idę do szpitala na wywoływanie..
smutno mi bo myślałam że już jakieś rozwarcie jest czy coś a tu cisza nawet łożyska i przepływów mi nie sprawdził tylko tętno dziecka
Maruda202 Ja mam ulozenie posladkowe od maja wiec moze tez dostane [emoji4]
reklama