reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Maruda202 to trzymam kciuki [emoji4]może posłucha mamy i poczeka na termin cc [emoji4] tylko zastanawiam się jak wygląda ta cc przez skierowanie . A ty niż jakiego powodu masz skierowanie na cc jeśli mogę zapytać ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

MartAo mam termin na 28.09 :)
Wydaje mi się że każdy palec to 2cm, czyli 1 to 2 cm, a 5 to 10cm.
Mam wizytę po jutrze u gin:) Ostatnio w 36 tyg mały miał 3100g :) Jestem ciekawa czy dalej tak rośnie ;)

Dziewczyny ja byłam na 3 usg i każde inaczej podaję np 2 tygodnie temu mała miała 2900 w te niedzielę w szpitalu miała 2700 a wczoraj przedział 3100 do 3500 zobaczymy jak w piątek powiedzą

Chyba błąd na tym usg może wynosić do 0,5kg. Jak robiłam prenatalne badania to na tym usg błąd wynosił 0,3kg. No ale trzeba przymknąć oko na ten wskaźnik w końcu to tylko maszyna wyznacza wagę :)

Maruda202 to trzymam kciuki [emoji4]może posłucha mamy i poczeka na termin cc [emoji4] tylko zastanawiam się jak wygląda ta cc przez skierowanie . A ty niż jakiego powodu masz skierowanie na cc jeśli mogę zapytać ?

Ze względu na położenie poprzeczne miednicowe i brak szans na odwrocenie. W zasadzie już samo usg kwalifikuje do cc nie trzeba miec specjalnego skierowania.

a ja po wizycie porodu u mnie nie widać
jak do poniedziałku nie urodzę to idę do szpitala na wywoływanie..
smutno mi bo myślałam że już jakieś rozwarcie jest czy coś a tu cisza nawet łożyska i przepływów mi nie sprawdził tylko tętno dziecka

Jabluszkowa ja mam termin dzień po Tobie :)
Ja bardzo boję się porodu. Niby to nic strasznego ale ja jestem taką panikarą:unsure:

reklama
Do góry