reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Mój tez chce
, pomimo tego ze młodszy mówi ze chce byc i koniec . Nie ma sensu zmuszac, Tak duzo sie tu zmieniło odkąd przestałam tu zaglądać , czy któraś z was ma cukrzyce ciążowa ? Czy
To tylko ja :0

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pilaga93 Judy 166 dziewczyny trzymam za was kciuki żeby szybko i bezboleśnie poszło .
Wracajcie jak najszybciej z maluszkami do domu.

Amcia8232 my chyba zostaniemy ostatnie bo obydwie mamy termin na koniec miesiąca ja mam wizytę w czwartek to zobaczymy co tam u mnie póki co to miewam po kilkanaście skurczow w ciągu doby i cisza

ja juz po badaniach. Ktg skurcze co 9 min bez szalu. Szyjka moze odrobinke sie skrocila. Lekarz powiedzial ze czekamy az sie samo zacznie.
Sasiadce z lozka obok odeszly wody 1.20... Druga poszla niedawno na planowane cc. I zostalam sama na saaali.

reklama
Do góry