reklama
kornela123
Fanka BB :)
Martya gratuluje
super,ze bobas zdrowy i ze szczęśliwie dotarliście do domu. U nas tez wieczorem byla śnieżyca a teraz wielu chlapa.
melanias
Zaciekawiona BB
Witajcie po długiej przerwie, myślałam ze mdłości ustąpiły, niestety doszły do niech okropne zgagi na samą myśl o jedzeniu mam odruch wymiotny u mnie waga z przed ciązy -4kg. Od kilku dni swędzi mnie skóra na brzuchu a raczej blizna po cc i to tak jak by od środka. Też tak macie? Z moim M jesteśmy w związku 8lat, od 2 lat kochaliśmy sie bez zabezpieczenia myśląc "co będzie to będzie" jednak dopiero w grudniu stwierdziliśmy ze to czas na drugie dziecko i udało się. U mnie też ciąza jest o tydzień młodsza, dzisiaj mam usg genetyczne i strasznie się denerwuje. Dostałam skierowanie od lekarza NFZ i nie wiem z jakiego powodu bo mam 27lat a na wizycie jak sie pytałam czy wszystko jest ok to lekarka powiedziała ze ciąża rozwija sie prawidłowo. Synek zaczął chodzić do przedszkola wiec teraz bede miec troszkę wiecej czasu zeby z wami popisac.
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Ja też szczeleTak właśnie ! Ja wam tez cos napisałam a Wy się skupiacie na idiotce ! Zaraz strzele ciążowego focha![]()
A jak tak dalej pójdzie to naprodukujemy postów które nie będą nic WARTE
Martya gratuluję
super, że Dzidzia zdrowa
Mi też się zdaje, że ciuszki ciążowe są strasznie drogie
Mikusi84r powiem tylko tyle: idź się lecz. Jesteś niezrównoważona i powinni Ci odebrać wszystkie dzieci dla ich dobra. Zgłosiłam Twoje posty więc czekaj na opiekę społeczną.
U mnie też biało kurcze. A wczoraj było tak pięknie
Mikusi84r powiem tylko tyle: idź się lecz. Jesteś niezrównoważona i powinni Ci odebrać wszystkie dzieci dla ich dobra. Zgłosiłam Twoje posty więc czekaj na opiekę społeczną.
U mnie też biało kurcze. A wczoraj było tak pięknie
Martya
Martya pochwal się zdjęciem i torebka :-)
Dobrze ze maluszek zdrowy ;-) potrzebujemy takich informacji, bo ktoś ciśnienie podnosi jak nie wiem.
Zaraz wstawię fotkę maleństwa na odpowiedni wątek
mloda zona
No już kochana nie fochaj się :-* nie przedobrz tylko z obowiązkami pamiętaj że masz na siebie uważać i broń boże nie dzwigaj :-) ja mam takiego niechcieja że mi się z domu nie chce wychodzić ale po młoda do przedszkola muszę pojechać.. Zimno brr i zimowe zimowa kurtka już się ledwie dopina.. :'(Kochane ,nie irytujcie sięcos Wam Powiem
Miałam za mało obowiązków wiec jestem od wczoraj Niania
O 13 znów przychodzi moja dwuletnia podopieczna)
reklama