reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Martya gratuluje:) super,ze bobas zdrowy i ze szczęśliwie dotarliście do domu. U nas tez wieczorem byla śnieżyca a teraz wielu chlapa.

Witajcie po długiej przerwie, myślałam ze mdłości ustąpiły, niestety doszły do niech okropne zgagi na samą myśl o jedzeniu mam odruch wymiotny u mnie waga z przed ciązy -4kg. Od kilku dni swędzi mnie skóra na brzuchu a raczej blizna po cc i to tak jak by od środka. Też tak macie? Z moim M jesteśmy w związku 8lat, od 2 lat kochaliśmy sie bez zabezpieczenia myśląc "co będzie to będzie" jednak dopiero w grudniu stwierdziliśmy ze to czas na drugie dziecko i udało się. U mnie też ciąza jest o tydzień młodsza, dzisiaj mam usg genetyczne i strasznie się denerwuje. Dostałam skierowanie od lekarza NFZ i nie wiem z jakiego powodu bo mam 27lat a na wizycie jak sie pytałam czy wszystko jest ok to lekarka powiedziała ze ciąża rozwija sie prawidłowo. Synek zaczął chodzić do przedszkola wiec teraz bede miec troszkę wiecej czasu zeby z wami popisac.

Mikusia nie życzymy tu sobie Twoich zwięrzęcych postów. Znajdź sobie forum dla sadystek albo morderców i tam wypisuj swoje chore posty. Dziecka nie kocha się za płeć.

Martya gratuluję :) super, że Dzidzia zdrowa :) Mi też się zdaje, że ciuszki ciążowe są strasznie drogie

Mikusi84r powiem tylko tyle: idź się lecz. Jesteś niezrównoważona i powinni Ci odebrać wszystkie dzieci dla ich dobra. Zgłosiłam Twoje posty więc czekaj na opiekę społeczną.

U mnie też biało kurcze. A wczoraj było tak pięknie

Kochane ,nie irytujcie się :) cos Wam Powiem :p
Miałam za mało obowiązków wiec jestem od wczoraj Niania :)
O 13 znów przychodzi moja dwuletnia podopieczna :))
No już kochana nie fochaj się :-* nie przedobrz tylko z obowiązkami pamiętaj że masz na siebie uważać i broń boże nie dzwigaj :-) ja mam takiego niechcieja że mi się z domu nie chce wychodzić ale po młoda do przedszkola muszę pojechać.. Zimno brr i zimowe zimowa kurtka już się ledwie dopina.. :'(

reklama
Do góry