reklama
pola06
Fanka BB :)
No ,w końcu ktos zauważył )No już kochana nie fochaj się :-* nie przedobrz tylko z obowiązkami pamiętaj że masz na siebie uważać i broń boże nie dzwigaj :-) ja mam takiego niechcieja że mi się z domu nie chce wychodzić ale po młoda do przedszkola muszę pojechać.. Zimno brr i zimowe zimowa kurtka już się ledwie dopina.. :'(
Nie dźwigam ) i też się nie nie dopinam nowa kurtka i mi się zamek rozjeżdża na brzuchu
HappyMum89
Glupia dziewucho opusc ten watek i szukaj uwagi gdzie indziej! My naprawde nie chcemy czytac tych bredni.
A no i trzeba bylo zaszyc sobie p.i.z.d.e to bys nie miala klopotu
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
A no i trzeba bylo zaszyc sobie p.i.z.d.e to bys nie miala klopotu
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
mloda zona
Polus kochanie widzimy cie bez obaw.. ja mam taką jedną wiązana ale dziś zmarzne w niej chyba.. MasakraNo ,w końcu ktos zauważył )
Nie dźwigam ) i też się nie nie dopinam nowa kurtka i mi się zamek rozjeżdża na brzuchu
Melanias ja w poprzedniej też nie kupowałam ciuchów ciążowych miałam kilka sukienek które się rozciagaly i brzuch też późno wyszedł a teraz od 2 mca widać i muszę się na bazarek wybrać kupić kółka tunik i jakiego jeansy ciążowe bo w moich już brzuch boli jak chodzę
mikusia84r
Entuzjast(k)a
bede tu pisac to forum publiczne, wyzwałaś mnie od idiotek a to też karalneMikusia nie życzymy tu sobie Twoich zwięrzęcych postów. Znajdź sobie forum dla sadystek albo morderców i tam wypisuj swoje chore posty. Dziecka nie kocha się za płeć.
Hej, leże chora w łóżku, myślałam, że wejde sie pocieszyć waszymi wpisami, że wszystko jes ok, a tu jak nie zawirowania z facetami, to jakaś wariatka pisze. Przykro mi, że tak wiele z was ma problemy i kompletnie nie ogarniAm jak można zostawić kobiete w ciaży, przecież nikt się nie wiazał z nastolatkami, tylko z myślacymi męż.czyznami. Ja generalnie ciesze sie, że miałam innych facetów, bo dzięki temu wiedziałam, jakich typów facetów unikać, ale wiem, że łatwo się mówi, a serce nie sługa. Dlatego Kochane skupmy się na sobie w tym okresie ciaży, żeby nasze dzieci czuły się dobrze i mogły sie prawidłowo rozwijać.
A co do ubrań, to teraz w letnich kolekcjach króluje oversize i nawet największe brzuchy się w to zmieszcza, także nie ma co chodzić kupować ubrania do sklepów typowych dla kobiet w ciaży tylko do zwykłych.
Generalnie sorry, że pisze tak bez składu i ładu.
Pola widzimy i czytamy nie martw sie
A co do ubrań, to teraz w letnich kolekcjach króluje oversize i nawet największe brzuchy się w to zmieszcza, także nie ma co chodzić kupować ubrania do sklepów typowych dla kobiet w ciaży tylko do zwykłych.
Generalnie sorry, że pisze tak bez składu i ładu.
Pola widzimy i czytamy nie martw sie
dariaorzechowska
NaUOTE="mikusia84r, post: 13830434, member: 47102"]współczuje ci naprawdę... i zycze ci tzreciego siura, bo na matkę córki nie zasługujesz jebne się w brzuch juz tam jest jeden siniak a te coś tam siedzi dalej[/QUOTE]
Ja zasługuje na to co Bóg mi zesle aby zdrowe. A na ciebie szkoda słów.tyle w temacie.
Ja zasługuje na to co Bóg mi zesle aby zdrowe. A na ciebie szkoda słów.tyle w temacie.
Witajcie po długiej przerwie, myślałam ze mdłości ustąpiły, niestety doszły do niech okropne zgagi na samą myśl o jedzeniu mam odruch wymiotny u mnie waga z przed ciązy -4kg. Od kilku dni swędzi mnie skóra na brzuchu a raczej blizna po cc i to tak jak by od środka. Też tak macie? Z moim M jesteśmy w związku 8lat, od 2 lat kochaliśmy sie bez zabezpieczenia myśląc "co będzie to będzie" jednak dopiero w grudniu stwierdziliśmy ze to czas na drugie dziecko i udało się. U mnie też ciąza jest o tydzień młodsza, dzisiaj mam usg genetyczne i strasznie się denerwuje. Dostałam skierowanie od lekarza NFZ i nie wiem z jakiego powodu bo mam 27lat a na wizycie jak sie pytałam czy wszystko jest ok to lekarka powiedziała ze ciąża rozwija sie prawidłowo. Synek zaczął chodzić do przedszkola wiec teraz bede miec troszkę wiecej czasu zeby z wami popisac.
nie denerwuj się, będzie ok
a ja kupuję ciuchy ciążowe to pewnie moja ostatnia ciąża i dodatkowo pracuję więc muszę jakoś wyglądać a sprawia mi to przyjemność w sumie kupuję głownie spodnie i sukienki
reklama
mikusia84r
Entuzjast(k)a
za co mają zabrać mi córki za to, że są zadbane i kochane? za to że nie mogę się pogodzić z płcia dziecka? nie kopie się leżącego.Martya gratuluję super, że Dzidzia zdrowa Mi też się zdaje, że ciuszki ciążowe są strasznie drogie
Mikusi84r powiem tylko tyle: idź się lecz. Jesteś niezrównoważona i powinni Ci odebrać wszystkie dzieci dla ich dobra. Zgłosiłam Twoje posty więc czekaj na opiekę społeczną.
U mnie też biało kurcze. A wczoraj było tak pięknie