pola06
Fanka BB :)
Do Annam napiszDziewczyny jak się dopisać do zamkniętego wątku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do Annam napiszDziewczyny jak się dopisać do zamkniętego wątku?
Nie o płeć mi chodzi. Tylko o dzieci - skąd je wzielas?z metody planowania płci
Pola nie wiem o co chodzi ale napewno nikt cię nie zlinczuje :-) tu fajne babki są nawet ta mikusia84r myślę że pisze bo potrzebuje pomocy i nie wie jak sobie z tym poradzić.. Może ma depresję ciążowa..Dziewczyny ,nie wciagajcie się w ta gierke ,zglaszajcie jej posty
Podejrzewam ze ktos wlamal się na jej konto i trolluje
Ojj u mnie ciezka sprawa bardzo ale w obawie przed Trollami nie bede tu pisac ,na zamkniętym sami Swoi będą wiec będzie latwiejPola nie wiem o co chodzi ale napewno nikt cię nie zlinczuje :-) tu fajne babki są nawet ta mikusia84r myślę że pisze bo potrzebuje pomocy i nie wie jak sobie z tym poradzić.. Może ma depresję ciążowa..
Tez bym tu nie pisala nic intymnego... Masz racje.Ojj u mnie ciezka sprawa bardzo ale w obawie przed Trollami nie bede tu pisac ,na zamkniętym sami Swoi będą wiec będzie latwiej
to puśćDziewczyny weźcie ja zgłoście, bo ja na telefonie nie wiem jak to zrobić. Po prostu zaraz nie wytrzymam!