reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Cześć Dziewczyny,
Jestem po badaniach prenatalnych. Z dzidzią wszystko ok. Ma już 68 mm. Gin powiedziała mi już płeć - będzie drugi synek :) Jestem jeszcze troszkę zdziwiona gdyż nie spodziewałam się, że tak szybko się dowiem. Poza tym od początku miałam przeczucie na dziewczynkę - jednak przeczucia mylą :) Ale cieszę się bardzo.

reklama
Cześć Dziewczyny,
Jestem po badaniach prenatalnych. Z dzidzią wszystko ok. Ma już 68 mm. Gin powiedziała mi już płeć - będzie drugi synek :) Jestem jeszcze troszkę zdziwiona gdyż nie spodziewałam się, że tak szybko się dowiem. Poza tym od początku miałam przeczucie na dziewczynkę - jednak przeczucia mylą :) Ale cieszę się bardzo.
Nie bierz tego tak na 100% bo się może zmienić na tym etapie :)

Cześć Dziewczyny,

Gratuluję zdrowego syneczka :)

pola06 nie biorę tego tak na 100%, wiem że istnieje możliwość pomyłki, jednak gin wyglądała na bardzo pewną. No cóż zobaczymy za miesiąc na wizycie czy się potwierdzi.

pola06 nie biorę tego tak na 100%, wiem że istnieje możliwość pomyłki, jednak gin wyglądała na bardzo pewną. No cóż zobaczymy za miesiąc na wizycie czy się potwierdzi.
Ja tez mysle,ze lepiej jeszcze się nie nastawiać. Mi na tym etapie tez powiedzial,ze cos tam widzi,ale nie chce jeszcze mówić. Zreszta najważniejsze,ze zdrowe:),gratuluje:)

Cześć,

Żałuję, że częściej pisać nie mogę, bo zawalona jestem robotą - próbuję "nadrobić" ją. czytam za to na bieżąco i staram się skrobnąć ;)

Co do "nowej" forumowicz ki tutaj..... no cóż, może trzeba to odpowiednim służbom zgłosić....

Co do wątku zamkniętego - może.....Czechow tu coś zadziała - ma dziewczyna doświadczenie z tego co widzę (moderator). - tutaj jakoś mam lekkie opory przed pisaniem - no jakoś tak, czyta kto chce, nawet ten kto konta nie ma..... a pomijam już rożne inne przyczyny.....

Ja mam męża anioła ;) no nawet ponarzekać nie mogę na niego sobie ;) za to on na mnie oj ma na co, oj ma ;) Ja...dam sobie wyciąć w przyszłości gen lenistwa ;-)
Choć moje zdanie o facetach w większości jest takie, że..... trzeba ich mocno za ryjek i krótko przy nodze ;-D

Gratuluję udanych wizyt, dobrych wyników i zdrowych dzieciaczków w brzuszkach.
Gęba sie cieszy na takie "wyznania".

Ostatnia edycja:
U mnie nawet nie wspomniała o Plci ,powiedziała ze najszybciej ok 18 tyg , wiec może za miesiąc będę wiedzieć :)) usv mam ci wizytę na szczęście wiec jest szansa ze Się dowiem

Cześć Dziewczyny,
Kurcze a ja dziś dzwoniłam i jeszcze nie ma wyników oby do czwartku były bo na czwartek jestem do lekarza zapisana i miałam z wynikami przyjść.. Wkurza mnie to czekanie..

reklama
Martya, alevandra gratuluje udanych wizyt:)

Co do ciazowych ciuchow to mi sie do tej pory wydawalo, ze dam rade w tym co mam przechodzic ciaze. Nie chodze do pracy, wiec nie potrzebuje wielu ubran. Jednak jak to wyjdzie w praktyce, to sie dopiero okaze;) pewnie jednak jakies jeansy bede musiala kupic.

Jesli chodzi o zwiazki, to poczekam z wypowiadaniem sie do czasu zalozenia zamknietego watku, chociaz i tam trolli moze nie udac sie uniknac:( co do zasady jednak zgadzam sie z tym co napisala soglam wczesniej... chociaz wiadomo ze nie ma uniwersalnego przepisu na szczesliwe zycie czy udany zwiazek;)

ckai3e3knlg02eze.png

Do góry