reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Acgug, polecam chusteczki z firmy gaga, ale fioletowe. Może będą pasować i nie są drogie i kupisz je w tesco.

Ja używając chusteczek i tak podmywałam pupę dla dzieci. Mają już tyle lat, a i tak codziennie pupcia myta w zlewie jest. Jedyrm tego zdania, skoro ja się myje to i dzieci.

Oczywiście wszystko mu powiedziała, nie będę kłamać i oszukiwać. A to że się raz na jakiś czas spotkam z Pawłem to nikt nie wie.

Acgug to pięknie . Będziemy świętować, jeszcze podajże Paulinka ma też 22 wtedy co ja, alboo bardzo zbliżoną datę:)

Są tu jeszcze kwietniówki ??

Mloda zona ja to nawet ubieraniem się zmęczę :D
Ja mam koło mamy wodę - rzekę i las. Ale do lasu strach, bo kleszcze.

Hess to u mnie małe będzie spało obok w pokoju, bo w sypialni mam wilgoć.
KasiaMarysia ja też jestem kwietniówka i również z 22 ;-)

jane chcieć to sobie mogę. Zawikłana sytuacja.

Dużo marcówek:) to cole cherry pijemy laski ?

a on nie chce być z Tobą??

widać już u Ciebie brzuszek na tyle, żeby obcy zobaczyli? :)

Dziewczyny, a tak na zaś...jakie pampersy polecacie? Pamiętam, że moja bratowa bardzo chwaliła kiedyś pieluszki Dada z Biedronki :p że dobre i nie drogie, za to nienawidziła oryginalnych Pampersów. Jakiś czas to ja się zajmowałam dziewczynkami brata i faktycznie Pampersy te oryginalne przeciekały w nocy. Trzeba było nawet i trzy razy w nocy małą przewijać. A jakie Wy kupowałyście? :)

u nas różne się przewijały, rossmanowe, pampersy, huggies i w końcu od kiedy poszła do żłobka to są dady z biedronki, nic nie przecieka a dla mnie pampersy są strasznie naperfumowane...ogólnie Ola do 14 mc była na pieluchach wielo więc i tak dopiero niecały rok jesteśmy na pampkach non stop bo przedtem tylko spacery i noc. W dzień były wielo. No i chusteczek też nie używamy tylko pod kran albo waciki i woda.

zmykam spać
dobranoc laski

Jane to niech takie łatwe, jednak go zdradziłam tak czy inaczej. On chce ale się boi czy da rade. Jeśli się zdecyduje, to bardzo się będę cieszyła. Dużo piszemy, rozmawiamy. Chyba przez całe małżeństwo tyle nie rozmawialiśmy. Ogólnie będę się starać jeśli wróci. Dziś napisał mi że jak tak trzymał dlań na moim brzuchu to poczuł coś dziwnego ale pozytywnego. Mam nadzieje ze się ułoży.

Ostatnia edycja:
widać już u Ciebie brzuszek na tyle, żeby obcy zobaczyli? :)

Dziewczyny, a tak na zaś...jakie pampersy polecacie? Pamiętam, że moja bratowa bardzo chwaliła kiedyś pieluszki Dada z Biedronki :p że dobre i nie drogie, za to nienawidziła oryginalnych Pampersów. Jakiś czas to ja się zajmowałam dziewczynkami brata i faktycznie Pampersy te oryginalne przeciekały w nocy. Trzeba było nawet i trzy razy w nocy małą przewijać. A jakie Wy kupowałyście? :)
My przetestowaliśmy Dady (są bardzo ok, kupowałam w promocji), na dzień Pampers pomarańczowe na noc zakładalam zielone (były dłużej suche). Jak miał jakieś półtora roku to przerzucilismy się na Babydream z Rossmana i były super. Nic nie przeciekalo i nie odparzalo. Ale może dlatego, że pupa Krzysia była raczej bezproblemowa.
Dziewczyny znacie może krem Mustela 9 miesięcy?
Słyszałam o nim, nawet kilka pozytywnych opinii, ale ja bardziej wolę naturalne kosmetyki :)

reklama
Do góry