kornela123
Fanka BB :)
U nas chustki bambino byly a potem tez odparzenia i od tamtej pory albo wacikami albo do wanny i myjemy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KasiaMarysia ja też jestem kwietniówka i również z 22 ;-)Oczywiście wszystko mu powiedziała, nie będę kłamać i oszukiwać. A to że się raz na jakiś czas spotkam z Pawłem to nikt nie wie.
Acgug to pięknie . Będziemy świętować, jeszcze podajże Paulinka ma też 22 wtedy co ja, alboo bardzo zbliżoną datę
Są tu jeszcze kwietniówki ??
Mloda zona ja to nawet ubieraniem się zmęczę
Ja mam koło mamy wodę - rzekę i las. Ale do lasu strach, bo kleszcze.
Hess to u mnie małe będzie spało obok w pokoju, bo w sypialni mam wilgoć.
jane chcieć to sobie mogę. Zawikłana sytuacja.
Dużo marcówek to cole cherry pijemy laski ?
widać już u Ciebie brzuszek na tyle, żeby obcy zobaczyli?
Dziewczyny, a tak na zaś...jakie pampersy polecacie? Pamiętam, że moja bratowa bardzo chwaliła kiedyś pieluszki Dada z Biedronki że dobre i nie drogie, za to nienawidziła oryginalnych Pampersów. Jakiś czas to ja się zajmowałam dziewczynkami brata i faktycznie Pampersy te oryginalne przeciekały w nocy. Trzeba było nawet i trzy razy w nocy małą przewijać. A jakie Wy kupowałyście?
KasiaMarysia ja też jestem kwietniówka i również z 22 ;-)
My przetestowaliśmy Dady (są bardzo ok, kupowałam w promocji), na dzień Pampers pomarańczowe na noc zakładalam zielone (były dłużej suche). Jak miał jakieś półtora roku to przerzucilismy się na Babydream z Rossmana i były super. Nic nie przeciekalo i nie odparzalo. Ale może dlatego, że pupa Krzysia była raczej bezproblemowa.widać już u Ciebie brzuszek na tyle, żeby obcy zobaczyli?
Dziewczyny, a tak na zaś...jakie pampersy polecacie? Pamiętam, że moja bratowa bardzo chwaliła kiedyś pieluszki Dada z Biedronki że dobre i nie drogie, za to nienawidziła oryginalnych Pampersów. Jakiś czas to ja się zajmowałam dziewczynkami brata i faktycznie Pampersy te oryginalne przeciekały w nocy. Trzeba było nawet i trzy razy w nocy małą przewijać. A jakie Wy kupowałyście?
Słyszałam o nim, nawet kilka pozytywnych opinii, ale ja bardziej wolę naturalne kosmetykiDziewczyny znacie może krem Mustela 9 miesięcy?
Nie ma problemu :-) sporo nas widzę z marca, kwietnia, maja to faktycznie możemy razem świętować z tą cherry coke ;-)Właśnie wiedziałam że któras laska ale zapomniałam, która. Wybaczysz mi????