reklama
kasia2439
Zaangażowana w BB
Mąż kucharz?? Kurde Molly tez ma męża kucharza, mój też lubi gotować ale u nas wojna była, ja swoje a on swoje
Wyuczony kucharz ale nie pracuje w zawodzie Ja nie potrafię gotować więc jestem zadowolona, że na niego trafiłam
Piszecie o Synkach tak ,ja Wam powiem ze mając juz parkę ,chciałabym teraz chłopca taki maminy cycus ,pieszczoszek ,oczko w glowie bo Córa jest indywidualistką, Zosia Samosia
Ona leci do koleżanek i nie myśli ze mama w tyle została ,synus do tej pory by z Mama spal gdyby mogl
fajnie ale to chyba zależy od dziecka a nie od płci. Moja taka przylepa mamusi była do niedawna ...a teraz zaczyna się tatoza. M od ok 2 tygodni ją usypia bo mnie nie chce ale ja tam nic przeciwko nie mam, niech m się też nacieszy córcią, szczególnie, że on jest za nią strasznie.
jane może także u Ciebie była ta blokada psychiczna , a jak się Ola urodziła to coś puściło
możliwe ale nie do końca bo ja przed samym zajściem miałam robioną drożność jajowodów i chyba miałam je poblokowane. Bo w pierwszym cyklu po zabiegu się udało
Wiem ze to wcześnie ale dziś jak jechałam z małą w autobusie wyraźnie poczułam małego kopniaczka aż się zdziwilam...dziewczyny wy też już się tak szybko meczycie? Ja dzisiaj to jakoś strasznie nie mam siły ciężko mi a niby prawie nic nie robiłam.. Posprzatalm pojechałam po młoda do przedszkola zrobiłam risotto (młoda dwie miseczki zjadła ) i leżę i boli mnie wszystko aż strach pomyśleć co będzie później..
no to chyba możliwe o o już 15 tydzień, tak? Super ja też się już nie mogę doczekać.
Piszecie o różnicy wieku między rodzeństwem, to się nie wypowiem, bo rodzeństwa nie ma .
Co do spania dziecka w sypialni. Oczywiście na początku planuję, by dziecko spało z nami, bo to wygoda. Ale planuję również jak najszybciej wyekspediować je do jego pokoju. Może po 6 miesiącach to zrobię lub szybciej . Co prawda nie wiem jak to wyjdzie w praniu, bo to pierwsze. Chociaż mój brat cioteczny z bratową córeczkę wyprowadzili po 1 m-cu i mała spała itd, a bratowa do niej wstawała lub brat przynosił małą do łóżka na karmienie.
ja też myślałam, że Olę do siebie wyślemy jak będzie mieć ok 6mc a wtedy jej ząbki zaczęły boleśnie wychodzić i zaczęła spać z nami bo ja nie miałam siły co chwilę do niej wstawać. A zresztą uspokajała się dopiero z nami. Teraz śpi u siebie w łóżeczku ale nad ranem przeważnie do nas wędruje. Nam to nie przeszkadza. Sodkie to jest
A moja panienka znów się wyrozbierala i z gołym tyłkiem paraduje. Wysmarowala nogi kremem i opatrunki robi na to z papieru toaletowego. Niech wiosna przyjdzie bo ciężko w domu już wytrzymać.
ja teżżżżż chce już lato!!!! W niedzielę rano udało nam się na 2 h spacer wyjść bo była jeszcze ciepło i nie padało. Jaka Ola szczęśliwa była. Do domu nie mogłam jej zaciągnąć
ja jestem z 28 marcaJa tez mam wrażenie czasem ze mnie vos Puknie od środka ale niewiem czy to dzidzia ,ja jestem z 29 marca a Syn z 19 mam nadzieje na kopniaczka urodzinowego
KasiaMarysia nie doczytałam ...czyli przez weekend coś się pozmieniało? Nie chcesz być już z Kamilem tylko ze swoim mężem?
gabeee ale super !!!! już duży Maluszek. Ja mam prenatalne w czwartek i już się doczekać nie mogę. Zabieram m ze sobą.
mloda zona
Fanka BB :)
Ja też na 4 piętrze bez windy.. Masakra jakaś w poprzedniej ciąży tak szybko się nie męczyłam na tym etapie.. Ale to było 5 lat temu.. Stara jestem poprostu i tyle.. i nogi też szybciej puchna i bolą..dziś miałam ochotę wytargac młoda panienke za włosy bo bezczelnie udawała że nie widzi ze z brzuchem stoję..Anik cieszę się że wracasz do formy , noo mi tyłek spada znaczy robi się większy a przy tym galaretowaty , ale myśle że pózniej też zadbam o forme ) No to dobrze, że zadowolony oby mu ten kaszel w koncu przeszedł aaa i zazdroszczę pralni mam nadzieję że kiedyś się dorobię domku to też sobie zrobię )
kornela123 - jestem z ludzi mających otwarte okno przez cały rok , nawet jestem nauczona w zime spać przy otwartym , wiec u mnie się ciągle wietrzy < nie mam pojęcia jak się przyzwyczaję do spania przy zamkniętym przy maluszku bo przeciez jego tak wentylować nie można> więc daje rade )
mloda zona ja też się męczę szybciej teraz jak wchodzę na swoje 4 piętro w bloku to dysze jak nie powiem co ;D
Ostatnia edycja:
mloda zona
No w zasadzie to 14 się zaczął ale już od kilku dni mam wrażenie że czuję ruchy z córką też jakoś wcześniej niż książkowo poczułamfajnie ale to chyba zależy od dziecka a nie od płci. Moja taka przylepa mamusi była do niedawna ...a teraz zaczyna się tatoza. M od ok 2 tygodni ją usypia bo mnie nie chce ale ja tam nic przeciwko nie mam, niech m się też nacieszy córcią, szczególnie, że on jest za nią strasznie.
możliwe ale nie do końca bo ja przed samym zajściem miałam robioną drożność jajowodów i chyba miałam je poblokowane. Bo w pierwszym cyklu po zabiegu się udało
no to chyba możliwe o o już 15 tydzień, tak? Super ja też się już nie mogę doczekać.
ja też myślałam, że Olę do siebie wyślemy jak będzie mieć ok 6mc a wtedy jej ząbki zaczęły boleśnie wychodzić i zaczęła spać z nami bo ja nie miałam siły co chwilę do niej wstawać. A zresztą uspokajała się dopiero z nami. Teraz śpi u siebie w łóżeczku ale nad ranem przeważnie do nas wędruje. Nam to nie przeszkadza. Sodkie to jest
ja teżżżżż chce już lato!!!! W niedzielę rano udało nam się na 2 h spacer wyjść bo była jeszcze ciepło i nie padało. Jaka Ola szczęśliwa była. Do domu nie mogłam jej zaciągnąć
ja jestem z 28 marca
KasiaMarysia nie doczytałam ...czyli przez weekend coś się pozmieniało? Nie chcesz być już z Kamilem tylko ze swoim mężem?
gabeee ale super !!!! już duży Maluszek. Ja mam prenatalne w czwartek i już się doczekać nie mogę. Zabieram m ze sobą.
KasiaMarysia23
jane chcieć to sobie mogę. Zawikłana sytuacja.
Dużo marcówek to cole cherry pijemy laski ?
No raczej :-) Uwielbiam wiśniówkę z koląjane chcieć to sobie mogę. Zawikłana sytuacja.
A tak na Poważnie naprawdę lubię wiśniówkę Soplicy ;-)
Teraz wyszła nowość Jagodowa :-) i mój przyjaciel już ją pił i mnie denerwuje :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Ja też na 4 piętrze bez windy.. Masakra jakaś w poprzedniej ciąży tak szybko się nie męczyłam na tym etapie.. Ale to było 5 lat temu.. Stara jestem poprostu i tyle.. i nogi też szybciej puchna i bolą..dziś miałam ochotę wytargac młoda panienke za włosy bo bezczelnie udawała że nie widzi ze z brzuchem stoję..
widać już u Ciebie brzuszek na tyle, żeby obcy zobaczyli?
Dziewczyny, a tak na zaś...jakie pampersy polecacie? Pamiętam, że moja bratowa bardzo chwaliła kiedyś pieluszki Dada z Biedronki że dobre i nie drogie, za to nienawidziła oryginalnych Pampersów. Jakiś czas to ja się zajmowałam dziewczynkami brata i faktycznie Pampersy te oryginalne przeciekały w nocy. Trzeba było nawet i trzy razy w nocy małą przewijać. A jakie Wy kupowałyście?
reklama
Na samym początku mieliśmy belli happy chyba - takie fioletowe opakowanie, bo jako jedyne miały wycięcie na pepuszek. Potem były biedronkowe Dady - że 2 lata, a na końcu były pampersy.widać już u Ciebie brzuszek na tyle, żeby obcy zobaczyli?
Dziewczyny, a tak na zaś...jakie pampersy polecacie? Pamiętam, że moja bratowa bardzo chwaliła kiedyś pieluszki Dada z Biedronki[emoji14]że dobre i nie drogie, za to nienawidziła oryginalnych Pampersów. Jakiś czas to ja się zajmowałam dziewczynkami brata i faktycznie Pampersy te oryginalne przeciekały w nocy. Trzeba było nawet i trzy razy w nocy małą przewijać. A jakie Wy kupowałyście?
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka