reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

Marzen nie przeszkadzaja Ci farby itd? Ja to czekam do lata az bede wszystko wietrzyc bo mi teraz wszystjo smierdzi

reklama
Pola, przykre :( Jak można nie akceptować swojego dziecka? Rozumiem ojciec, ale matka która przez 9msc nosiła dziecko pod sercem? Ta kobieta nie ma serca.

Pola, aż ciepło na sercu się robi jak dziecko mówi Kocham Ciebie Mamo, prawda? Moje córeczki do mnie mówią "Mamo, wiesz co?", ja mówie "Słucham", a one "Kocham Ciebie Mamo" :sorry2::)

Dziewczyny, może mi uwierzycie, albo nie, ale parę minut temu poczułam ruch dziecka :) Z ciekawości weszłam na internet sprawdzić od kiedy ruchy można czuć i napisane jest, że przy kolejnym dziecku szybko i to od 15/16tc, a przy pierwszym od około 18-tego :)

jane może także u Ciebie była ta blokada psychiczna , a jak się Ola urodziła to coś puściło:) :yes::yes:

Tosia to będziemy trzymać kciuki za wizytę:) Prywatnie chodzisz?
Ja uwielbiam winko, półsłodkie... mniam mogę i butelkę wypić ale sama i w łóżku. Tak się wyluzowywałam :D jak męża nie było. Ehh ile ja bym dała, żeby każdego dnia był przy mnie. :hmm:

mloda zona ja 13 tydz i 5 d :) podobno w dalszych ciążach w sensie że w kolejnych to wcześniej czuć ruchy. .:happy2:

Acgug u mojej mamy już kwiatuszki widać , także główka do góry wiosna tuż tuż :)

Aluśka, nie przejmuj się gadaniem innych ;) co będzie to będzie ważne żeby było całe i zdrowe :) Miałaś suprise:) :tak:

Anik to miałaś dobrze skoro bez problemu Krzyś poszedł"mieszkać do siebie":) dzielny chłopak :D. U mnie hymm... Nie byłam na badaniach, ale jutro pojadę i do urzędu. Dziś był Paweł. Oglądał mój brzuch i kazał sparować, bo mam suchą skórę. Sprawdzał chyba, czy coś czuć bo położył mi ręke na brzuchu i czekał :confused:Doszliśmy do wniosku , że do rozwodu będziemy ukrywać to że się spotykamy. Po rozwodzie wracam do swojego nazwiska i baby będzie miało moje nazwisko jeśli tak można. Przyjaciółka mi powiedziała coś bardzo ważnego : "zobacz nie mogliście mieć dzieci, a teraz macie szanse być rodziną." i to powiedziałam Pawłowi , a on powiedział że coraz częściej o tym myśli. Oczywiście nie robię sobie nadziei, ale wierzę że Nam się uda. :sorry2:
Kurczę jak ja lubię zakupy mebli mm, zazdroszczę Ci. Nie każdy może mieć taki luxus pralnie i suszarnie :)

Molly ja kocham sałatę :yes: mniaaaaami dziś mix kupiłam i zjadałam troszkę, bo z tatą się podzieliłam :)

Malusiolka no to pięknie:):) Ja czekam z niecierpliwością na koniec kwietnia. Może tego 22 w moje urodziny poczuję coś:D

KasiaRo piszemy :) co słychać ??

Witam Brzuchatki, wiem że obiecałam przepisy i na pewno w tym tygodniu je wrzucę :)

Co do ruchów dziecka to u mniej jest 15tc i nic nie czuję jeszcze :)

Soglam ja też uwielbiam wino i chyba jego najbardziej mi brakuje w ciąży. No ale teraz ciąża, potem karmienie, więc tak szybko się z winkiem nie zobaczę :D

Anik bardzo się cieszę, że już czujesz się lepiej :) Martwiłam się o Ciebie :) już niedługo znów będziesz Ciężaróweczką :D :*

KasiaMarysia czyli jednak rozwód będzie?

Mnie często boli brzuch po bokach. Ale na razie nie panikuję. Bardziej martwi mnie ból pleców na dole z jednej strony. Nieraz mnie tak szarpnie, że wstać ciężko...

Co do pokoi to się nie wypowiadam, bo mieszkamy u rodziców i mamy dwa pokoje , ale mam nadzieję, że niedługo uda nam się iść na swoje :)

Kornela moja mam tez planuje remont u siebie, więc sie nie wybieram do niej.

Molly tak zdecydowaliśmy, będzie ale ślub kościelny. Może kiedyś znów cywilny weźmiemy. Paweł mi tłumaczy , że to dla jego rodziny. Ja to rozumiem i sama jestem za tym. Wrócę do swojego nazwiska i dziecko będzie miało moje nazwisko.

Kornela moja mam tez planuje remont u siebie, więc sie nie wybieram do niej.

Molly tak zdecydowaliśmy, będzie ale ślub kościelny. Może kiedyś znów cywilny weźmiemy. Paweł mi tłumaczy , że to dla jego rodziny. Ja to rozumiem i sama jestem za tym. Wrócę do swojego nazwiska i dziecko będzie miało moje nazwisko.
A Kamil? Gadalas z nim?

KasiaMarysia23 ja mam urodziny 26 kwietnia:biggrin2:
Winko lubie ale tylko słodkie.
Molly_88 tak tak czekamy na przepisy:wink:
Znów mi niedobrze z przejedzenia.
KasiaRo co tam u Ciebie?

Anik nie mów o uniesione pupie bo zazdrość we mnie wzbiera. Ja juz taką fajna miałam a teraz znów opadła. Ale po ciąży biorę się za siebie.
Cieszę się, że powoli Ci się układa.

Wiem ze to wcześnie ale dziś jak jechałam z małą w autobusie wyraźnie poczułam małego kopniaczka aż się zdziwilam...dziewczyny wy też już się tak szybko meczycie? Ja dzisiaj to jakoś strasznie nie mam siły ciężko mi a niby prawie nic nie robiłam.. Posprzatalm pojechałam po młoda do przedszkola zrobiłam risotto (młoda dwie miseczki zjadła :p) i leżę i boli mnie wszystko aż strach pomyśleć co będzie później..

reklama
Wiem ze to wcześnie ale dziś jak jechałam z małą w autobusie wyraźnie poczułam małego kopniaczka aż się zdziwilam...dziewczyny wy też już się tak szybko meczycie? Ja dzisiaj to jakoś strasznie nie mam siły ciężko mi a niby prawie nic nie robiłam.. Posprzatalm pojechałam po młoda do przedszkola zrobiłam risotto (młoda dwie miseczki zjadła :p) i leżę i boli mnie wszystko aż strach pomyśleć co będzie później..
Ja tez się szybko męczę. Jak myje podłogę to musze sobie przerwy robić. Najbardziej boje się lata i upałów.

Do góry