reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Na brzuch robie ABS Mel B. Tez głównie brzuszki i czuć mięśnie po tymU mnie brzuch ciężko było zgubić chyba dlatego, ze przez problemy z szyjnym odcinkiem kregoslupa nie mogłam robić brzuszkow. A wiadomo, że one najlepiej działają spalenie tłuszczu na brzuchu
Malusiolka mnie też się to nie podoba. W sensie pralka w kuchni. Ale do łazienki na piętrze nie weszła wiec jako tymczasowe rozwiązanie musi być tu. Zakopalibysmy się w olbrzymi kredyt bez sensu chcąc wszystko na raz zrobić. A tak powoli i mogę kupoc to, co mi się podoba a nie to na co mnie stać (jak w przypadku mebli kuchennych - mam takie w przyzwoitej cenie bo albo te albo wcale...)
Pola ja się w ogóle nie nakrecam co do płci na szczęście, bo nadal nie mogę uwierzyć w cud tej ciąży Na razie to wiedzialam czego sie spodziewać po poronieniu a tu zdrowa ciąża i nie wiem co dalej.Nawet nie myślę co będzie jak dziecko się urodzi bo to nadal dla mnie abstrakcja
Moly ja nadal mam ochotę na winko i mi nie przechodzi,więc zagadam jutro gina czy moge chociaz dwa łyki od czasu do czasu
Moly ja nadal mam ochotę na winko i mi nie przechodzi,więc zagadam jutro gina czy moge chociaz dwa łyki od czasu do czasu
Chłopcy są fajni :-)
Swojego synka uwielbiam :-)
Najlepiej jak przyjdzie do nas nad ranem, skopie, wytarmosi, poskacze, a potem da obslinionego buziaka i powie mamusiu kocham cie z całego serca
U nas będzie 5 lat i miesiąc różnicy.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Swojego synka uwielbiam :-)
Najlepiej jak przyjdzie do nas nad ranem, skopie, wytarmosi, poskacze, a potem da obslinionego buziaka i powie mamusiu kocham cie z całego serca
U nas będzie 5 lat i miesiąc różnicy.
kasia2439
Zaangażowana w BB
A ja męczę się dzisiaj ze wzdęciami a co za tym idzie okropnym bólem brzucha. Muszę sobie kupić tą herbatkę na wzdęcia bo ledwo z pracy do domu wróciłam (na obiad był naleśnik z serkiem i dżemem). Mąż dzisiaj zrobił barszcz z uszkami i lasagne ale jej zjadłam dwa kęsy.
Marzen.08
Aktywna w BB
Anik cieszę się że wracasz do formy , noo mi tyłek spada znaczy robi się większy a przy tym galaretowaty , ale myśle że pózniej też zadbam o forme ) No to dobrze, że zadowolony oby mu ten kaszel w koncu przeszedł aaa i zazdroszczę pralni mam nadzieję że kiedyś się dorobię domku to też sobie zrobię )
kornela123 - jestem z ludzi mających otwarte okno przez cały rok , nawet jestem nauczona w zime spać przy otwartym , wiec u mnie się ciągle wietrzy < nie mam pojęcia jak się przyzwyczaję do spania przy zamkniętym przy maluszku bo przeciez jego tak wentylować nie można> więc daje rade )
mloda zona ja też się męczę szybciej teraz jak wchodzę na swoje 4 piętro w bloku to dysze jak nie powiem co ;D
kornela123 - jestem z ludzi mających otwarte okno przez cały rok , nawet jestem nauczona w zime spać przy otwartym , wiec u mnie się ciągle wietrzy < nie mam pojęcia jak się przyzwyczaję do spania przy zamkniętym przy maluszku bo przeciez jego tak wentylować nie można> więc daje rade )
mloda zona ja też się męczę szybciej teraz jak wchodzę na swoje 4 piętro w bloku to dysze jak nie powiem co ;D
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
A ja męczę się dzisiaj ze wzdęciami a co za tym idzie okropnym bólem brzucha. Muszę sobie kupić tą herbatkę na wzdęcia bo ledwo z pracy do domu wróciłam (na obiad był naleśnik z serkiem i dżemem). Mąż dzisiaj zrobił barszcz z uszkami i lasagne ale jej zjadłam dwa kęsy.
Mąż kucharz?? Kurde Molly tez ma męża kucharza, mój też lubi gotować ale u nas wojna była, ja swoje a on swoje
Ja tez mam wrażenie czasem ze mnie vos Puknie od środka ale niewiem czy to dzidzia ,ja jestem z 29 marca a Syn z 19 mam nadzieje na kopniaczka urodzinowego
To czekamy na urodzinowe kopniaki u mnie w urodziny będzie 20 tydzień
Pola ja się w ogóle nie nakrecam co do płci na szczęście, bo nadal nie mogę uwierzyć w cud tej ciąży Na razie to wiedzialam czego sie spodziewać po poronieniu a tu zdrowa ciąża i nie wiem co dalej.Nawet nie myślę co będzie jak dziecko się urodzi bo to nadal dla mnie abstrakcja
Ja nie jem nawet cukierka z alkoholem. Bardzo się boję, miałam dużo wykładów z FAS i nawet jeden kieliszek może zaszkodzić - oczywiście każda kobieta jest inna ale ja wolę nie ryzykować . Znów za mną chodzi piwo z sokiem imbirowym ale zadowalam się jak powącham
Anik ja na pośladki robiłam przysiady. Po urodzeniu chce zapisać się na boks, ale to chyba jak skończę karmić.
Malusiolka Kamil cóż nic nie poradzi. Nie mogę być z nim, nie kocham go. Fakt był dla mnie dobry, ale on sie nie może odzwyczaić od np.wkładania języka do ucha albo do nosa....Dzieciatko zapisze na siebie, nie podam info o ojcu. Ale prawa bedzie miał.
Pola ja z 18 marca :-)Ja tez mam wrażenie czasem ze mnie vos Puknie od środka ale niewiem czy to dzidzia ,ja jestem z 29 marca a Syn z 19 mam nadzieje na kopniaczka urodzinowego
reklama