reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Hej dziewczyny ;)

Ja łóżeczko dostane od mojego brata po bratanicy - a planuje je wstawić jakoś w lipcu i też do sypiali , a jak podrośnie to będzie miało typowo swój pokoik ;)
KasiaMarysia Trzymam kciuki żebyś rozwiązała swój dylemat i obrała dobrą droge abyście w przyszłości Ty i Twoje dziecko byli szczęśliwi ;) Bądź dzielna !! ;*

A mnie od wczoraj dziwnie boli brzuch , trochę zaczynam się bać bo 2 dni pod rząd ciągle mnie nie bolał , wizyte mam za 10 dni ale jak mi nie przejdzie do środy to się zapisze wcześniej..
Dziś robie sałatkę warzywną czyli u mnie tzw szałot ;) Mój R kończy ostatnie poprawki w pokoju ;)) i w nast tyg będzie zaczynał 2 ;)) Własnie byłam też zapłacić ubezpieczenie za auto , musiałam zmienić ubezpieczalnie bo mi naliczyli kosmiczne oc - 1300zł ;o a teraz w avivie zapłaciłam 715 za rok więc jeszcze da się to znieść ;)
Marzen jaki pokoj konczycie? Pochwal sie:)

reklama
Dzień dobry.
Widzę temat pokoi. Krzyś dostał swój dopiero po przeprowadzce do domu. Miał zatem 2,5 roku. Spał z nami i nagle z dnia na dzień się przestawil :)
KasiaMarysia23 jak samopoczucie?

Piszecie o Synkach tak ,ja Wam powiem ze mając juz parkę ,chciałabym teraz chłopca :) taki maminy cycus ,pieszczoszek ,oczko w glowie :) bo Córa jest indywidualistką, Zosia Samosia :)
Ona leci do koleżanek i nie myśli ze mama w tyle została ,synus do tej pory by z Mama spal gdyby mogl

Pola i mówisz że synek taki przylepa to fajnie? Ja jakoś tego nie widzę w takim razie a zawsze chciałam mieć synow bo dziewcxynki to mi się wydawaly takie strojnisie itd a ja taka nie jestem wiec wolę mocniejszą ręką chowac chłopców na porzadnych facetów którzy cenią i szanują kobiety:) Ale może zmienię zdanie skoro to takie przylepy:)

kornela123 kończymy naszą sypialnie (pózniej pokój dziecka ) trochę się trzeba nią nacieszyć ;) ogólnie mamy w planie przed porodem jeszcze wyremontować pozostałe 2 pokoje i kuchnie z przedpokojem ;) W zeszłym roku w kwietniu skończyliśmy remont naszego mieszkania ale po smieciu matki w maju ojciec nie chciał zostać sam i poprosił Nas żebyśmy się do niego wprowadzili , dlatego w sumie teraz 2 rok będziemy znowu remontowac z jednego remontu w drugi weszliśmy ale damy rade ;)

anik a Ty jak się czujesz?
Fizycznie super. Ćwiczenia idą coraz lepiej. Ujedrnilo mi się dupsko, nogi tylko brzuch nadal flaczek. Ale pomalutku, powoli i to się ogarnie. Psychicznie tez lepiej. Natłok zajęć, codzienność itd. Może nie do końca się pogodziłam ze stratą ale jest dużo lepiej. Wyplątałam się z tego, już nie płaczę :)
Nas tez czeka remont w tym roku. Wreszcie będę miała pralnie i łazienkę na dole. No i zagospodaruje korytarz - juz oglądaliśmy meble takie do przedpokoju w Black Red White - M.bedzie musiał trochę pokombinować żeby ładnie weszły (dociac) bo u nas w kijowym miejscu jest szafka od ogrzewania podłogowego. Trzeba będzie jakoś tak zrobić żeby był do niej łatwy dostęp.
Krzyś nadal kaszle ale poszedł do przedszkola. Zadowolony i zmęczony wrócił :)

Pola i mówisz że synek taki przylepa to fajnie? Ja jakoś tego nie widzę w takim razie a zawsze chciałam mieć synow bo dziewcxynki to mi się wydawaly takie strojnisie itd a ja taka nie jestem wiec wolę mocniejszą ręką chowac chłopców na porzadnych facetów którzy cenią i szanują kobiety:) Ale może zmienię zdanie skoro to takie przylepy:)
Przylepa ,ale tez bardziej przyswaja to co się Go uczy :) pozatym często słyszę od niego Kocham Cie Mamo :) bo Oliwia bardziej za Ojcem jest od początku

reklama
Soglam wiadomo :)
Nie wolno sie nakręcać ,bo powiem Ci ze znam dziewczynę ,ktora chciała syna strasznie ,nakręcała sie i urodziła sie córka,mala ma teraz 10 lat ,a Ona nadal jej nie akceptuje ,straszne to i smutne :(

Do góry