reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

U mnie bedzie 2 lata i 2 miesiace roznicy:)

Ja mam syneczka i bardzo sie uciesze z drugiego:) zreszta najwazniejsze zeby zdrowe bylo.

reklama
Aluśka też mam dwie córy i przyznam że kiedy usłyszałam na usg że na 80% to chłopak to poczułam rozczarowanie. Cieszę się jak głupia z 3 dzieciaka (choć go nie planowaliśmy) ale wolałabym dziewczynkę - wiem o co w ich wychowaniu chodzi, dogaduje się z nimi, wiem jakie problemy / wyzwania będziemy mieli przed sobą - a tak bum nispodzianka.

Aluśka, na początku ciąży negatywnie patrzyłam aby mieć synka, bo mam dwie córki i wiem co i jak. Teraz najwżniejsze aby zdrowe się urodziło.

Co do picia, to ja i mój M rzadko kiedy pijemy. Jeżeli chodzi o prowadzenie samochodu po piciu, to z M zawsze się dogaduje.

Malusiolka - mam pytanie - jak zmieściło ci się tyle suwaczków - u mnie przy trzecim pokazywały się błędy o zbyt wielu dodanych wierszach

hej a wy jak zwykle piszecie i piszecie :-) :)
u nas będzie równo 2,5 roku różnicy.

Ola nie śpi u siebie w pokoju tylko ma u nas łóżeczko ale mamy plany niedługo ją przenieść do jej pokoju. Ma już urządzony, wszystkie jej zabawki,ciuchy i inne rzeczy tam są. Śpi tylko u nas. Kupimy jej większe łóżeczko i spróbujemy przenieść.

Jeśli chodzi o alkohol to ja jestem wielką fanką wina i żadna impreza rodzinna bez wina sie nie obyło;) Na dłuższą trasę moj mąż uwielbia prowadzić wiec zwykle nie pije i to ja mogla winko zawsze sączyc:) Teraz mi strasznie brakuje wina :(

reklama
Hej dziewczyny ;)

Ja łóżeczko dostane od mojego brata po bratanicy - a planuje je wstawić jakoś w lipcu i też do sypiali , a jak podrośnie to będzie miało typowo swój pokoik ;)
KasiaMarysia Trzymam kciuki żebyś rozwiązała swój dylemat i obrała dobrą droge abyście w przyszłości Ty i Twoje dziecko byli szczęśliwi ;) Bądź dzielna !! ;*

A mnie od wczoraj dziwnie boli brzuch , trochę zaczynam się bać bo 2 dni pod rząd ciągle mnie nie bolał , wizyte mam za 10 dni ale jak mi nie przejdzie do środy to się zapisze wcześniej..
Dziś robie sałatkę warzywną czyli u mnie tzw szałot ;) Mój R kończy ostatnie poprawki w pokoju ;)) i w nast tyg będzie zaczynał 2 ;)) Własnie byłam też zapłacić ubezpieczenie za auto , musiałam zmienić ubezpieczalnie bo mi naliczyli kosmiczne oc - 1300zł ;o a teraz w avivie zapłaciłam 715 za rok więc jeszcze da się to znieść ;)

Do góry