KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Dziewczyny bolą was pachwiny? Mi dziś ciężko było wstać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie rzadko,ale jak wczoraj kaszlnelam to tak mnie zabolalo,ze nie moglam wstac.Dziewczyny bolą was pachwiny? Mi dziś ciężko było wstać.
Dziewczyny bolą was pachwiny? Mi dziś ciężko było wstać.
Pachwiny nie tylko jak.sie czasami gwałtownie chce przekręcić to boli bardzo tak jakby więzadła..I czasami kluje ja już przewrazliwiona trochę jestem.. KasiaMarysia w którym tygodniu jesteś? Ja w 14 i mam czasami takie wrażenie jakbym już czuła delikatne ruchy dzidzi..są tu mamusie które są w 14 tyg lub zbliżone i są już w kolejnej ciąży? Czujecie już ruchy? Boże jakiegoś lenia totalnego mam leżę jeszcze w łóżku i nie chce mi się ruszać fakt miałam intensywny weekend ale mimo wszystko aż wstydDziewczyny bolą was pachwiny? Mi dziś ciężko było wstać.