reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Marciątko, udało się i termin mam na kwiecień 2019 :)
Gratuluję też Tobie, bo widzę że jesteś w 36 tygodniu :D już dużego bobaska nosisz w brzuszku. Na kiedy termin ?

reklama
@Rajo007 - gratuluję :) Wg OM na 27.09, ale wg USG to na początku 28.09, a później już wychodziło 26.09. Od samego początku na luteinie jadę, ostatnie tygodnie to niemal same leżenie, mam nadzieję, że do porodu dużo mi zostało ;) A jak Twoje samopoczucie?

@Rajo007 - gratuluję :) Wg OM na 27.09, ale wg USG to na początku 28.09, a później już wychodziło 26.09. Od samego początku na luteinie jadę, ostatnie tygodnie to niemal same leżenie, mam nadzieję, że do porodu dużo mi zostało ;) A jak Twoje samopoczucie?
Cześć dziewczyny;) gratulacje! Dla zaciazonych;) u nas leci... Elizka przyszła na świat 30.06.18 poród jeszcze szybszy jak z oliwerem bo 10 minut od dotarcia do szpitala;)

Cześć Dziewczyny! :D
ale u was zmiany! gratuluję wszystkich pociech urodzonych po naszych sierpniowo-wrześniowych rozpakowaniach :) ja właśnie dołączyłam na forum do wrześniowych mam 2019. U mnie to narazie bardzo wcześnie, trzymajcie proszę kciuki :*

reklama
@Rajo007 Kochana jak tam u ciebie, zaraz masz termin?

@Koko88 gratuluję dzidziusia[emoji4] jak się czujesz?

U nas już prawie termin na 3 dzidziusia. W maju ma przyjść na świat nasza pierwsza córeczka [emoji173]

Do góry