reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Żeby rodzic w wodzie musi być kilka warunków. O ile pamiętam, to kobieta musi być zdrowa, dziecko nie może przekroczyć jakieś wagi i coś tam jeszcze było.
I tak będzie bolało :-) jak to mówią, nie ma bata, żeby nie bolało :-) jak się słonia przez dziurkę od klucza przeciska :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Haha Gabeeee rozbawiłaś mnie, ale co racja to racja ;-)

reklama
Kurde ha mam luteine 50 2 razy po 1. I ostatnio na wizycie kazal zostawić luteine bo niski progesteron a na recepcie wypisal mi 100 mg. Kupiłam 50 bo nic nie mowil o zwiększaniu i myślałam,ze się pomylił. A może zwiększył bez uprzedzenia? Hmmm

Kornela, jeżeli miałaś mieć 100mg i po 1 tabletce, a masz 50mg, to bierz dwie. A poza tym nie zaszkodzi jak weźmiesz 2 razy po 2.

Kasia, to dobrze że tylko więcej śluzu.

Alevandra, zdrówka dla Was. Ostatnio to samo miałam tylko teraz trochę lepiej się czuje i młodsza córka, ale za to starsza coraz gorzej :/ I też sama radzę sobie i od paru lat, bo M dwie prace ma. Niby w tym tygodniu w drugiej wziął wolne, ale lata po sklepach i wraca 18/19-ta do domu i zaraz trzeba iść spać.

Kupilam te doppelherz. W superpharm 36 zl opakowamie. Bierze sie dwie tabletki dziennie

ckai3e3kikq3p3qp.png

alevandra szybkiego powrotu do zdrówka Wam życzę:confused:
Moja też w przedszkolu (zerówce) zostaje na drugi rok.... jest z tego samego rocznika co Twój tyle że z grudnia:sorry:
gabeeee
u Ciebie w rodzinie były przypadki Raka szyjki macicy czy dzięki regularnym cytologiom zostałaś w porę zdiagnozowana ? co gin Ci powiedział odnośnie planowanego porodu? Nie lepiej cc?
Kochana nie ma co panikować :) może masz rację idz na badania ale z mężem nie sama. Sny śnią się na odwrót więcej spokojnie :)
no właśnie nie zawsze śnią się odwrotnie...mój jeden koszmar się ziścił po dwóch latach...a śnił mi się akurat jak byłam w ciąży z drugą córą :no2:
mamusia37 trzymam kciuki za Twoje badania:confused:

Dziewczyny,
ja w aptece Ziko widziałam Femibion Natal 2 Plus (30 tabl. + 30 kaps.) za niecałe 52 zł.
A generalnie w necie można te 60 tabl./kaps. kupić (z przesyłką) już za 30 zł, więc nie jest tak źle.

Kornela, jeżeli miałaś mieć 100mg i po 1 tabletce, a masz 50mg, to bierz dwie. A poza tym nie zaszkodzi jak weźmiesz 2 razy po 2.

Kasia, to dobrze że tylko więcej śluzu.

Alevandra, zdrówka dla Was. Ostatnio to samo miałam tylko teraz trochę lepiej się czuje i młodsza córka, ale za to starsza coraz gorzej :/ I też sama radzę sobie i od paru lat, bo M dwie prace ma. Niby w tym tygodniu w drugiej wziął wolne, ale lata po sklepach i wraca 18/19-ta do domu i zaraz trzeba iść spać.

Nie wiem czy sie nie pomylił. 3 dni temu realizowalam receptę wiec najwyzej tak zrobię,ze zacznę zakladac 2 razy po 2 50 mg. W poprzedniej ciąży tak brałam. Najwyżej mi zmniejszy na kolejnej wizycie albo odsrawi bo wersja dopochwowa mnie dobija.

reklama
Oj oj uroki busa i mój wyczulony nos
Siadła koło mnie tak starowinka i nic by to nie było tylko ...

Niech mi szybko autko naprawią
Bo pierwszy raz mam ochotę na bliższy kontakt z WC w ramach wodnika szuwarka :confused:

Do góry