reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

Ja teraz doustnie mam 2 razy 2 50mg.

Kasia, Ty dopochwowo masz prawda? Jak sie po nich czujesz? Ja cały czas czułam jakbym podrażniona była.
Mam wiecej sluzu, ale nic mnie nie piecze etc. Da sie z tym zyc:)

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Malusiolka mnie teściowa kupiła w Polsce Femibion 2 i dopiero jak przywiozła mi 5 opakowań to dowiedziałam się jaka jest jego cena. Byłam w szoku, bo Femibion 1 kosztuje o wiele mniej. Ale ponoć od nowego roku ceny poszły znacznie w górę. A przyszła babcia powiedziała, że to dla Maluszka ;-)
Co teraz bierzesz?

Annam Ty bierzesz już Femibion 2?

Co do porodu to ja bym chciała sn, ostatnio nawet zastanawiałam się nad porodem w wodzie. Podobno o wiele mniej odczuwa się wszystkie bóle, skurcze no i dla dziecka też jest to bardziej naturalne środowisko. Myślałyście może o takiej opcji? :-)

ja chciałam rodzić w wodzie ale okazało się że miałam pozytywnego GBS i to jest przeciwwskazanie a poza tym jak zaczęłam rodzić to już wiedziałam, że nie miałabym ochoty do wodzy włazić...no i nie byłoby chyba sensu. Ja na porodówce byłam 30 minut.

Miałam skracaną szyjke i nie wiem jak to będzie z jej otwieraniem :-) podobno ma być ok, ale jakoś w to nie wierzę.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

wiesz co a mi się wydaje że im krótsza szyjka tym szybciej idzie rozwarcie i poród, ja miałam skracającą się szyjkę i poród miałam ekspresowy. A ty dlaczego miałaś skracaną szyjkę? Jakoś operacyjnie?

wiesz co a mi się wydaje że im krótsza szyjka tym szybciej idzie rozwarcie i poród, ja miałam skracającą się szyjkę i poród miałam ekspresowy. A ty dlaczego miałaś skracaną szyjkę? Jakoś operacyjnie?

Si. Rak szyjki macicy.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny ale pedzicie z postami.

U mnie w domu istny szpital. Syn znów z przedszkola jakaś zarazę przyniósł. Kaszle i smarka. Ja oczywiście zarazilam się od niego i też męczy mnie katar. Najgorsze, że jesteśmy sami w domu i nawet nie ma kto się nami opiekować. A marzy mi się by ktoś zrobił mi herbatkę; ) mój mąż niestety do domu zjezdza tylko na weekendy więc w tyg jesteśmy sami. Nie wiem jak ja sobie poradzę z Dwójką dzieci??? Przeraża mnie to.

Pisalyscie o wieku waszych mężów. Mój jest aż 11 lat starszy. Poznałam go 10 lat temu. Od razu to była miłość od pierwszego wejrzenia :) po ślubie jesteśmy 7 lat.

Dziś mam zebranie w przedszkolu. Dyrektorzy szkół będą namaWiać rodziców by wysłali sześciolatki do szkoły. Ja już postanowiłam że mój synek zostaje w przedszkolu.

Miłego Dnia DzIewczyny!

Dziewczyny ale pedzicie z postami.

U mnie w domu istny szpital. Syn znów z przedszkola jakaś zarazę przyniósł. Kaszle i smarka. Ja oczywiście zarazilam się od niego i też męczy mnie katar. Najgorsze, że jesteśmy sami w domu i nawet nie ma kto się nami opiekować. A marzy mi się by ktoś zrobił mi herbatkę; ) mój mąż niestety do domu zjezdza tylko na weekendy więc w tyg jesteśmy sami. Nie wiem jak ja sobie poradzę z Dwójką dzieci??? Przeraża mnie to.

Pisalyscie o wieku waszych mężów. Mój jest aż 11 lat starszy. Poznałam go 10 lat temu. Od razu to była miłość od pierwszego wejrzenia :) po ślubie jesteśmy 7 lat.

Dziś mam zebranie w przedszkolu. Dyrektorzy szkół będą namaWiać rodziców by wysłali sześciolatki do szkoły. Ja już postanowiłam że mój synek zostaje w przedszkolu.

Miłego Dnia DzIewczyny!
Teraz to wszyscy chorzy. Byle do wiosny

KasiaMarysia23 co do witamin z kwasem dha to ja biorę od wtorku biorę (jak już wcześniej wspomniałam) Omegamed optima Forte i w opakowaniu jest 60 kapsułek DHA + 30 kapsułek optima te witaminy zleciła mi pani endokrynolog
jane oby te dwa tygodnie szybko Ci minęły:confused:
Molly oby otwarcie odbyło się zgodnie z planem:tak:
dobra cena jak na ilość tabletek:tak::tak:
Martya oby ten maluszek szybko przekonał się do samodzielnego jedzenia by mógł w końcu wrócić do domu:confused:
annam03 plany co do porodu to tak szpital państwowy..sn..bo na cc muszę mieć wskazania...i pewnie znieczulenia nie dostanę tak jak i wcześniej:sorry2:

Co do wieku mojego męża o jest od mnie starszy o 7 lat:rolleyes:

Ostatnia edycja:
reklama
Jeszcze nie za 9 dni zaczynam 2 bo te się kończą. Szukałam ostatnio duphastonu to ceny były nawet fo 60 zł a ja u siebie nie zapłaciłam nawet 30 zł za opakowanie.
Ja po luteine miałam zapalenie więc zmienił mi.

Do góry