reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Ja teraz doustnie mam 2 razy 2 50mg.

Kasia, Ty dopochwowo masz prawda? Jak sie po nich czujesz? Ja cały czas czułam jakbym podrażniona była.
Mam wiecej sluzu, ale nic mnie nie piecze etc. Da sie z tym zyc:)

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Malusiolka mnie teściowa kupiła w Polsce Femibion 2 i dopiero jak przywiozła mi 5 opakowań to dowiedziałam się jaka jest jego cena. Byłam w szoku, bo Femibion 1 kosztuje o wiele mniej. Ale ponoć od nowego roku ceny poszły znacznie w górę. A przyszła babcia powiedziała, że to dla Maluszka ;-)
Co teraz bierzesz?

Annam Ty bierzesz już Femibion 2?

Co do porodu to ja bym chciała sn, ostatnio nawet zastanawiałam się nad porodem w wodzie. Podobno o wiele mniej odczuwa się wszystkie bóle, skurcze no i dla dziecka też jest to bardziej naturalne środowisko. Myślałyście może o takiej opcji? :-)

ja chciałam rodzić w wodzie ale okazało się że miałam pozytywnego GBS i to jest przeciwwskazanie a poza tym jak zaczęłam rodzić to już wiedziałam, że nie miałabym ochoty do wodzy włazić...no i nie byłoby chyba sensu. Ja na porodówce byłam 30 minut.

Miałam skracaną szyjke i nie wiem jak to będzie z jej otwieraniem :-) podobno ma być ok, ale jakoś w to nie wierzę.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

wiesz co a mi się wydaje że im krótsza szyjka tym szybciej idzie rozwarcie i poród, ja miałam skracającą się szyjkę i poród miałam ekspresowy. A ty dlaczego miałaś skracaną szyjkę? Jakoś operacyjnie?

wiesz co a mi się wydaje że im krótsza szyjka tym szybciej idzie rozwarcie i poród, ja miałam skracającą się szyjkę i poród miałam ekspresowy. A ty dlaczego miałaś skracaną szyjkę? Jakoś operacyjnie?

Si. Rak szyjki macicy.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny ale pedzicie z postami.

U mnie w domu istny szpital. Syn znów z przedszkola jakaś zarazę przyniósł. Kaszle i smarka. Ja oczywiście zarazilam się od niego i też męczy mnie katar. Najgorsze, że jesteśmy sami w domu i nawet nie ma kto się nami opiekować. A marzy mi się by ktoś zrobił mi herbatkę; ) mój mąż niestety do domu zjezdza tylko na weekendy więc w tyg jesteśmy sami. Nie wiem jak ja sobie poradzę z Dwójką dzieci??? Przeraża mnie to.

Pisalyscie o wieku waszych mężów. Mój jest aż 11 lat starszy. Poznałam go 10 lat temu. Od razu to była miłość od pierwszego wejrzenia :) po ślubie jesteśmy 7 lat.

Dziś mam zebranie w przedszkolu. Dyrektorzy szkół będą namaWiać rodziców by wysłali sześciolatki do szkoły. Ja już postanowiłam że mój synek zostaje w przedszkolu.

Miłego Dnia DzIewczyny!

Dziewczyny ale pedzicie z postami.

U mnie w domu istny szpital. Syn znów z przedszkola jakaś zarazę przyniósł. Kaszle i smarka. Ja oczywiście zarazilam się od niego i też męczy mnie katar. Najgorsze, że jesteśmy sami w domu i nawet nie ma kto się nami opiekować. A marzy mi się by ktoś zrobił mi herbatkę; ) mój mąż niestety do domu zjezdza tylko na weekendy więc w tyg jesteśmy sami. Nie wiem jak ja sobie poradzę z Dwójką dzieci??? Przeraża mnie to.

Pisalyscie o wieku waszych mężów. Mój jest aż 11 lat starszy. Poznałam go 10 lat temu. Od razu to była miłość od pierwszego wejrzenia :) po ślubie jesteśmy 7 lat.

Dziś mam zebranie w przedszkolu. Dyrektorzy szkół będą namaWiać rodziców by wysłali sześciolatki do szkoły. Ja już postanowiłam że mój synek zostaje w przedszkolu.

Miłego Dnia DzIewczyny!
Teraz to wszyscy chorzy. Byle do wiosny

KasiaMarysia23 co do witamin z kwasem dha to ja biorę od wtorku biorę (jak już wcześniej wspomniałam) Omegamed optima Forte i w opakowaniu jest 60 kapsułek DHA + 30 kapsułek optima te witaminy zleciła mi pani endokrynolog
jane oby te dwa tygodnie szybko Ci minęły:confused:
Molly oby otwarcie odbyło się zgodnie z planem:tak:
dobra cena jak na ilość tabletek:tak::tak:
Martya oby ten maluszek szybko przekonał się do samodzielnego jedzenia by mógł w końcu wrócić do domu:confused:
annam03 plany co do porodu to tak szpital państwowy..sn..bo na cc muszę mieć wskazania...i pewnie znieczulenia nie dostanę tak jak i wcześniej:sorry2:

Co do wieku mojego męża o jest od mnie starszy o 7 lat:rolleyes:

Ostatnia edycja:
reklama
Jeszcze nie za 9 dni zaczynam 2 bo te się kończą. Szukałam ostatnio duphastonu to ceny były nawet fo 60 zł a ja u siebie nie zapłaciłam nawet 30 zł za opakowanie.
Ja po luteine miałam zapalenie więc zmienił mi.

Do góry