reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Anik musisz być dzielna mimo wszystko, jesteśmy z Toba i wierzymy, że się wszystko uda. A wiara czyni cuda!

reklama
Anik również jestem z Tobą duchem i trzymam za Was kciuki mając nadzieję że jednak wszystko będzie dobrze. Choruje na rozstrzenia oskrzeli i kaszel potęguje mdłości. Dodatkowo mam wzw b ale lekarz powiedział ze maluszek nie będzie miał wzw.

Musisz byc silna i dalej wierzyc. Jest przy tobie maz albo ktos z rodziny aby cie wesprzec?

Cały dzień ktoś przy mnie był. Mąż, brat, kuzynka.
Mąż dzisiaj pracuje ale często dzwoni.
Jutro przyjadą moi rodzice.
Na sali leżę z taką starsza panią ale bardzo miła. Wie co jest i co chwilę zagaduje i stara się poprawić mi humor. Nawet się uśmiechnęłam kilka razy wiec jej się udaje.

To dobrze, ze rodzina jest i ze masz takie towarzystwo, a nie dziewczyne zza sciany bezposrednio. Faktycznie moglaby wykazac jakas empatie... Wiadomo, ze tez jest w trudnej sytuacji, ale nie ona jedyna.

Oby lekarz w koncu z Toba porozmawial. Obchod chyba juz niedlugo?

ckai3e3kikq3p3qp.png

Anik również jestem z Tobą duchem i trzymam za Was kciuki mając nadzieję że jednak wszystko będzie dobrze. Choruje na rozstrzenia oskrzeli i kaszel potęguje mdłości. Dodatkowo mam wzw b ale lekarz powiedział ze maluszek nie będzie miał wzw.

Długo chorujesz na wzw? ja 16 mam wizyte u zakaźnego bo mam c z tego co wyszło z badań

Dziewczyny ja jestem po pierwszej wizycie Serduszko bije, zalążki rączek i nóżek już całkiem spore i ogólnie wszystko ok Mam nadzieje że tak zostanie

Anik cały dzień o was myślę, dobrze że bliscy są przy tobie a ta starsza pani fajnie że cię zagaduje to też pomaga trochę odpędzić złe myśli
Ja pierwszą ciążę straciłam a w drugiej miałam krwotok , byłam wtedy pewna że już po wszystkim a jednak wszystko dobrze się skończyło i teraz skacze koło mnie gagatek mały i twierdzi że ptasie mleczko nie może być ptasie bo ptaszki znoszą jajko a nie mleko ;)

reklama
Długo chorujesz na wzw? ja 16 mam wizyte u zakaźnego bo mam c z tego co wyszło z badań

Mama dowiedziała sie przez przypadek jak chciala mnie i siostry zaszczepic przeciw wzw nie wiemy gdzie sie zarazilam ale mam go od małego. Pociesza mnie to ze mam małą wiromie. A na kontrole mam przyjsc po urodzeniu dziecka.

Do góry