reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
anik - trzymam kciuki, by jednak było wszystko ok, a Twój Kropek okazał się małym spoźnialskim z tym serduszkiem.

anik trzymam kciuki! oby wszystko było dobrze i Maleństwo było zdrowe. A co to się podziało, że trafiłaś do szpitala? pewnie pisałaś ale ja nie mogę się skupić :(

Acgug ja jestem z jarosławia

Paulinka.1232 ja też jestem w trakcie sesji, wróciłam na studia po dziekance i mam powtórkę z rozrywki, licencjat kończyłam w ciąży i broniłam sie z trzymiesięczną Magdzią

annam03, Molly_88, dziewczyny zdrówka, ale was dopadło

anik., trzymam mocno kciuki i ciepło o Was myślę

U nas trzeci dzień potwornie wieje, mnie dziś paskudnie boli głowa, mam nadzieję że od tego wiatru i jutro minie

anik trzymam kciuki! oby wszystko było dobrze i Maleństwo było zdrowe. A co to się podziało, że trafiłaś do szpitala? pewnie pisałaś ale ja nie mogę się skupić :(

Acgug ja jestem z jarosławia
Zobaczyłam odrobinę brązowego śluzu i pojechałam na IP sprawdzić czy nie krwiak :(

A na wizycie u gina nie było widać serduszka? Trzymam kciuki za Was!

Wtedy jeszcze nie. Babelek był za malutki.

No właśnie nie. Powiedział, że na tym etapie juz powinno być widoczne i bijące a nie ma.

8 tydzień.
Kochana trzymam kciuki aby jednak wszystko sie dobrze skonczylo. A kiedy ty mialas ostatnia wizyte u gina ? Robil ci usg?
Czekamy na dobre wiesci
Jak ty sie czujesz ?

reklama
Do góry