Kurujcie sie Kochane i nie poddawajcie. Ja sobie kupiłam śliniaczek z tygryskiem i powiesiłam na ścianie koło ślubnych zdjęć i jak już mam totalnie dosyć to patrze tam i wiem, że warto się przemęczyć i przetrzymać. A poza tym twarde z nas babki i jak my nie damy rade to kto. Życzę zdrówka i wytrwałości.,!
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Dziewczyny ja zostaje w szpitalu. Nie jest dobrze. Najprawdopodobniej ciąża się nie rozwija.
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Kochanie całym sercem jestem z Tobą , powodzeniaDziewczyny ja zostaje w szpitalu. Nie jest dobrze. Najprawdopodobniej ciąża się nie rozwija.
Acgug
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i będzie dobrze.Dziewczyny ja zostaje w szpitalu. Nie jest dobrze. Najprawdopodobniej ciąża się nie rozwija.
Trzymam kciuki
KasiaRo
Badz dzielna!Dziewczyny ja zostaje w szpitalu. Nie jest dobrze. Najprawdopodobniej ciąża się nie rozwija.
gosia2808
Bedzie dobrze ! Trzymamy kciuki i czekamy na wiesci. Trzymaj sie kochanaDziewczyny ja zostaje w szpitalu. Nie jest dobrze. Najprawdopodobniej ciąża się nie rozwija.
anik.
Mama Krzysia :)
Jutro rano będą robić betę.
Wtedy wszystko na pewno się wyjaśni
gosia2808
Ale serduszko bije ?Jutro rano będą robić betę.
reklama
gosia2808
Na jakiej podstawie twierdza ze sie nie rozwija? Ktory to tydzien ?Jutro rano będą robić betę.