reklama
HappyMum89
Fanka BB :)
Dziewczyny gdzie znalezc i jak dodac suwaczek?
KasiaRo
Stworzyc mozesz tutaj: http://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.htmlDziewczyny gdzie znalezc i jak dodac suwaczek?
a dodajesz w ustawienia -> podpis
Acug oby szybko bylo po klopocie i krwiak wchlonalHej..ja dziś dołączyłam do chorowitków...kaszel, katar, głowa ćmi dobrze że dziewczynki moje juz, w szkolej i przedszkolu to zaraz zrobię sobie gorącej herbaty i do wyrka wskoczę
Acgug oby się krwiak jak najszybciej wchłonął
całe szczęście że maleństwo ma się dobrze
KasiaRo gratuluję pozytywnej wizyty
Agus8819 fajny pomysł z tym kolażem
Aluska to kuruj sie
Srebrrko dobrze masz ze cie rozpieszczaja w pracy u mnie nie wiedza wiec nie moge liczyc na specjalne traktowanie.
Lece nadrabiac dalej bo dopiero dotarlam do fomu po pracy. A wyszlam z domu o 7.30 na badania i caly dzien na miescie i w pracy. Masakra. Na szczescie badania wszystkie ok. Najbardziej sie balam o tokso bo corka ma krolika i o glukoze bo wczoraj jadlam o 19 torta urodzinowego u taty.
Paulinka.1232
HappyMum89
Chyba dziala
CzekamNaMojCud
Początkująca w BB
Kobietki mam pytanie, a może nawet dwa po 1 czy mogę pić mięte w ciąży? Wczesniej jakos mi tak nie smakowało teraz pije min 1 kubek dziennie. Druga sprawa czy to normalne ze pobolewa mnie brzuch? Ból podobny do bólu miesiaczkowego ale jest krótszy, mniej intensywny no i do tego bolą mnie piersi jak cholera. To moja pierwsza ciąża, także brak mi doświadczenia i wystarczającej wiedzy.
reklama
Acgug
Myślę, że możesz pić oczywiście z umiarem. A co do bólu brzucha. Może Cię pobolewac to normalne. Jeśli nie towarzyszy temu plamienie to raczej nie jest zły taki ból. A piersi tez mnie bolą. Wypada spać w biustonoszu.Kobietki mam pytanie, a może nawet dwa po 1 czy mogę pić mięte w ciąży? Wczesniej jakos mi tak nie smakowało teraz pije min 1 kubek dziennie. Druga sprawa czy to normalne ze pobolewa mnie brzuch? Ból podobny do bólu miesiaczkowego ale jest krótszy, mniej intensywny no i do tego bolą mnie piersi jak cholera. To moja pierwsza ciąża, także brak mi doświadczenia i wystarczającej wiedzy.