reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
anik - trzymam kciuki, by jednak było wszystko ok, a Twój Kropek okazał się małym spoźnialskim z tym serduszkiem.

anik trzymam kciuki! oby wszystko było dobrze i Maleństwo było zdrowe. A co to się podziało, że trafiłaś do szpitala? pewnie pisałaś ale ja nie mogę się skupić :(

Acgug ja jestem z jarosławia

Paulinka.1232 ja też jestem w trakcie sesji, wróciłam na studia po dziekance i mam powtórkę z rozrywki, licencjat kończyłam w ciąży i broniłam sie z trzymiesięczną Magdzią

annam03, Molly_88, dziewczyny zdrówka, ale was dopadło

anik., trzymam mocno kciuki i ciepło o Was myślę

U nas trzeci dzień potwornie wieje, mnie dziś paskudnie boli głowa, mam nadzieję że od tego wiatru i jutro minie

anik trzymam kciuki! oby wszystko było dobrze i Maleństwo było zdrowe. A co to się podziało, że trafiłaś do szpitala? pewnie pisałaś ale ja nie mogę się skupić :(

Acgug ja jestem z jarosławia
Zobaczyłam odrobinę brązowego śluzu i pojechałam na IP sprawdzić czy nie krwiak :(

A na wizycie u gina nie było widać serduszka? Trzymam kciuki za Was!

Wtedy jeszcze nie. Babelek był za malutki.

No właśnie nie. Powiedział, że na tym etapie juz powinno być widoczne i bijące a nie ma.

8 tydzień.
Kochana trzymam kciuki aby jednak wszystko sie dobrze skonczylo. A kiedy ty mialas ostatnia wizyte u gina ? Robil ci usg?
Czekamy na dobre wiesci
Jak ty sie czujesz ?

reklama
Do góry