reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Mlodak, Agulka witajcie nowe wrześnióweczki :)

Za mną okropna noc, pomijam to, że nie spałam, bo tak mam od jakiegoś czasu, ale przy każdej zmianie pozycji miałam zawroy głowy, myślałam, że stracę przytomność :( Do tego synek chory, ja też coś załapałam, boli mnie gardło, łeb to chyba zaraz mi wybuchnie, mam temperaturę... :(
Najbardziej te zawroty mnie martwią, robiłam już wszystkie zlecone badania i wyniki są super. W dzień też się zdarzają, ale rzadko :(

reklama
Jaspis a może masz niskie ciśnienie i stad te zawroty? Ja mam kłopoty z odcinkiem szyjnym kręgosłupa i borykam się z zawrotami głowy.

Anik mnie też czeka remont całej kuchni i łazienki i to na już ;(
Kasia ja mam zajęte kostki w toalecie. Myje ja 2 razy dziennie ;(
Jane u mnie jak był ksiądz to groził palcem że bez ślubu i tyle lat razem mieszkamy

Agulka ja pije czasem wodę z mięta albo wodę z imbirem czasem pomaga na mdłości
Molly co 3 godziny? Ja to głodna co 1,5 inaczej umieram ;(
Ja też chodzę do LUXMED ale mam lekarza z podpisaną umową z lux med więc zamiast za wizytę z usg 180 zł place 18 zł miesięcznie ;)
Kasia sprawdź które przychodnie mają z LUXMED podpisana umowę i wtedy zdecyduj.

Ja piłam mięte, ale niestety nic mi nie pomagała. chociaż sok z czarnej pożeczki przestał działać to może mięta zadziała ;)

Hej dziewczyny! Ale my biedne jesteśmy :( Ja przespałam całe południe :( tak źle jak dzisiaj to się jeszcze nie czułam, mam apogeum mdłości i dwa razy wymiotowałam :( nic nie pomaga, ani mięta, ani nic....mąż chce mnie zabrać do lekarza, ale to bezsensu...

Mlodak jakie to czopki na mdłości?

KasiaMarysia ja jestem w połowie 9 tygodnia :)

Przyszłam się przywitać, dzisiaj potwierdziło się wszystko - będzie dzidzia, termin na 10-11 września :)
Moje mdłości rozwiązały się same, w sumie, wystarczy że jem regularnie co 2-3 godziny i jestem w stanie normalnie funkcjonować, niestety poza serkiem almette z ziołami przełykanie czegokolwiek kończy się mdłościami, no i dochodzi zgaga :(

Pytanie do mamuś co już mają mniej więcej 5-6 letnie pociechy - powiedziałyście już o rodzeństwie? Ja się waham, nie wiem czy to nie za wcześnie, czy poczekać, czy wręcz odwrotnie - już teraz uświadamiać córkę o tym, że będzie nowy dzidziuś w rodzinie.

reklama
Do góry