reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

Naziebilam dzis pęcherz i boli :( znacie jakies sposoby na uśmierzanie bólu ?

Dużo pić, można wodę z cytryną, herbaty żurawinowe, żurawinę jeść (żeby zakwasić drogi moczowe), można jakiś Żuravit lub Urinal, albo Urosept. Jak boli bardzo to Furagin też jest dozwolony.

reklama
Cześć, dziewczyny,

nieśmiało dołączam do wątku. Ciągle trudno mi uwierzyć, że się udało. Pierwszy pozytywny test w środę (29dc). Dzisiaj powtórka, z nieco ciemniejszą linią. Do lekarza jeszcze za wcześnie, a naczytałam się, że takie młode ciąże są niepewne, więc ciągle lekki stres. Brzuch ciągle mnie lekko boli, jak przed okresem. Mam nadzieję, że zostanę tutaj już na stałe. :)

Cześć, dziewczyny,

nieśmiało dołączam do wątku. Ciągle trudno mi uwierzyć, że się udało. Pierwszy pozytywny test w środę (29dc). Dzisiaj powtórka, z nieco ciemniejszą linią. Do lekarza jeszcze za wcześnie, a naczytałam się, że takie młode ciąże są niepewne, więc ciągle lekki stres. Brzuch ciągle mnie lekko boli, jak przed okresem. Mam nadzieję, że zostanę tutaj już na stałe. :)
Witamy, i gratulujemy :)

Cześć, dziewczyny,

Witaj! Gratulacje! :)

cześć Dziewczyny. Chciałabym się przywitać i do Was dołączyć. Pierwszy pozytywny test wyszedł w środę. Wielka radość ale i spore zaskoczenie. Mam endometrioze i lekarze dawali mi średnie szanse na zajście w ciąże. Do tego niedoczynność tarczycy. Z moim P próbowaliśmy od sierpnia ale raczej nastawiałam się na dłuższe leczenie a tu nagle takie zaskoczenie :)

W środę idę do mojej gin na usg mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Dzisiaj robiłam z krwi bete i wyszła 573. Powtórzę jeszcze w poniedziałek przed wizytą.

To moja pierwsza ciąża, jak na razie od wczoraj wie tylko mój P i wspierające mnie w leczeniu przyjaciółki. Rodzinke i szefa dopiero powolutku zacznę informować pewnie dopiero po wizycie u gina.

Objawów nie mam na razie żadnych tylko brzuch mnie troszkę ćmi ja na @ albo kłuje jak podczas owulki.

Trzymam kciuki za nas wszystkie :)
Hejka witam w grupie ;)
Ja tez mieszkam w Niemczech , z jakiego miasto jestes ?
Ale mnie na pomidory pozabieralo :) masakra zjem z 5 kilo zaraz
Ja miałam tak z synem w ciąży pomidory w roznej postaci
Cześć dziewczyny. 2 dni temu zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki i wyszedł pozytywny. Zastanawiam się właśnie czy iść już do lekarza aby potwierdzić ciąże czy może jeszcze troche poczekać ;)
Witam się z następną ;)powodzenia i miłych 8 miesięcy
A ja dzis czuje sie super :) no gdyby nie moje cycuchy:)
Ale mnie rozbawilas tymi moje cycuchy :D haha ją też dwa
Hej, hej, można do Was dołączyć? Robiłam dziś test i wyszły II :) z kalendarza wychodzi mi termin na 21.09 :) także to dopiero początek 5. tygodnia.
Czekam teraz na termin u mojego lekarza, mam nadzieję że uda się jeszcze w styczniu:)
Hej hej i ją się witam ;)
Hej, mam na imię Asia i dziś zrobiłam teścik, wyszedł pozytywny :) Jutro rano zrobię powtórkę i jeśli nadal wynik będzie dwie kreseczki to będę mogła oficjalnie być Mamusią wrześniową :) Termin na 18/09 byłby :)
Hej wyczytalam ze twój synek to Dorian I zresztą nowych mam wrześniowych się witam :)

Chyba coś za dużo odpowiedzi ,czytałam i próbowalam odpowiadać i bzdury jakieś wyszły no nic :( Gosia 2808 jestem z Mönchengladbach :). A tak w ogóle ostatnie dni mam koszmarne nic mi się nie chce len totalny ,mało tego dziś w szpitalu byłam bo zaczęłam lekko krwawić ale bobo żyje i ma się dobrze serduszko już jest :)

Witam dziewczynki z rana ;)
Gratuluje nowym mamuskom
Izi furagina pomoze. Duzo picia i zuravit.
Kinga dobrze ze juz jest ok

Chyba coś za dużo odpowiedzi ,czytałam i próbowalam odpowiadać i bzdury jakieś wyszły no nic :( Gosia 2808 jestem z Mönchengladbach :). A tak w ogóle ostatnie dni mam koszmarne nic mi się nie chce len totalny ,mało tego dziś w szpitalu byłam bo zaczęłam lekko krwawić ale bobo żyje i ma się dobrze serduszko już jest :)
A wiedza jaka przyczyna krwawienia byla ?
Musialas sie mocno przestraszyc.
Ktory tydzien ?

Cześć, dziewczyny,

Witaj. Gratulacje

reklama
Dzien dobry kochana :)
Ja leze w lozeczku:( tak mnie rozlozylo ze nie mam sily na nic ...
Jutro wizyta , juz nie moge sie docZekac :)

Do góry