reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
HappyMum89 - no właśnie, trzeba będzie opanować tyle informacji :D

A mamusie, które już mają jedną swoją pociechę......głupie pytanie i pewnie za wcześnie. Ale używałyście jakiś kremów na rozstępy? Jeśli tak, to co polecacie? I od kiedy trzeba zacząć się smarować? :D

ja używam nierafinowego masła shea :)

Dziewczyny co na przeziebienie moge ?
Czuje sie strasznie trn katar co chwila kicham :( zrobilam sobie herbatr z mieto miodem dzika roza malinowym sobiem i cytryna .

Współczuję choroby, też to przechodziłam niedawno. Polecam syrop z czosnku, działa cuda :)

Melduje sie ze snieznej Krynicy. Dzisiaj zaliczylismy spacer jazde na sankach z gory parkowej i pijalnie ;) od rana mam katar zlapalam od Nikoli. A ona zaczyna pokaslywac. Mam nadzieje ze nie wrocimy we wtorek z choroba.
Jutro caly dzien na stoky wiec odezwe sie wieczorkiem ;)

Gosia wspolczuje kataru. Mam to samo. Spac sie nie da ;)

Dziewczyny tak bym chciała poleciec na betę tak jak wy sprawdzić czy rośnie itd dziś zrobiłaś 3 test elektroniczny żeby zobaczyć czy wszystko ok - pokazał 2-3 tydzień ciazy .....boje sie
W poniedziałek pójdę do lekarza ogólnego tutaj (uk) i powiem zobaczymy .....ach.....
Trzymam za Wszystkie kciuki !!!!!!

ale chyba jakbyś poszła do labo jakiegoś to na pewno możesz zrobić betę? przecież chyba prywatnie tam można sobie badania zrobić?
No i trzymam kciuki za wizytę &&&&&

A mamusie, które już mają jedną swoją pociechę......głupie pytanie i pewnie za wcześnie. Ale używałyście jakiś kremów na rozstępy? Jeśli tak, to co polecacie? I od kiedy trzeba zacząć się smarować? :D

ja polecam zwykły balsam z Rossmana, Babydream.Ma fajny skład i jest niedrogi. Choć to niestety tak jest ponoć kwestia genów.

cześć Dziewczyny. Chciałabym się przywitać i do Was dołączyć. Pierwszy pozytywny test wyszedł w środę. Wielka radość ale i spore zaskoczenie. Mam endometrioze i lekarze dawali mi średnie szanse na zajście w ciąże. Do tego niedoczynność tarczycy. Z moim P próbowaliśmy od sierpnia ale raczej nastawiałam się na dłuższe leczenie a tu nagle takie zaskoczenie :)

W środę idę do mojej gin na usg mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Dzisiaj robiłam z krwi bete i wyszła 573. Powtórzę jeszcze w poniedziałek przed wizytą.

To moja pierwsza ciąża, jak na razie od wczoraj wie tylko mój P i wspierające mnie w leczeniu przyjaciółki. Rodzinke i szefa dopiero powolutku zacznę informować pewnie dopiero po wizycie u gina.

Objawów nie mam na razie żadnych tylko brzuch mnie troszkę ćmi ja na @ albo kłuje jak podczas owulki.

Trzymam kciuki za nas wszystkie :)

ja używam nierafinowego masła shea :)

Potwierdzam bardzo dobre. Można używać tez oleju kokosowego, olejku na rozstępy Weleda, czy olejek jojoba.

Dzieki dziewczyny, wlasnie wstalam . A wy jak sie macie ?

Ja tez miałam drzemkę do 20 :D ale dzisiaj zaliczylismy duza wycieczke i może to mnie tak zmoglo ;)

ja polecam zwykły balsam z Rossmana, Babydream.Ma fajny skład i jest niedrogi. Choć to niestety tak jest ponoć kwestia genów.

Balsam jest ok. Ale trzeba uważać na oliwke z tej serii, ma w składzie olej sojowy. Coraz więcej głosów mówi, że nie powinien być on stosowany u kobiet w ciąży nawet zewnętrznie wiec może lepiej dmuchać na zimne.

cześć Dziewczyny. Chciałabym się przywitać i do Was dołączyć. Pierwszy pozytywny test wyszedł w środę. Wielka radość ale i spore zaskoczenie. Mam endometrioze i lekarze dawali mi średnie szanse na zajście w ciąże. Do tego niedoczynność tarczycy. Z moim P próbowaliśmy od sierpnia ale raczej nastawiałam się na dłuższe leczenie a tu nagle takie zaskoczenie :)

W środę idę do mojej gin na usg mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Dzisiaj robiłam z krwi bete i wyszła 573. Powtórzę jeszcze w poniedziałek przed wizytą.

To moja pierwsza ciąża, jak na razie od wczoraj wie tylko mój P i wspierające mnie w leczeniu przyjaciółki. Rodzinke i szefa dopiero powolutku zacznę informować pewnie dopiero po wizycie u gina.

Objawów nie mam na razie żadnych tylko brzuch mnie troszkę ćmi ja na @ albo kłuje jak podczas owulki.

Trzymam kciuki za nas wszystkie :)

witam :-) :) już tu kilka cudów mamy, fajne są takie historie. Ja zresztą też wielkie szczęście miałam i to już dwa razy :-D

Balsam jest ok. Ale trzeba uważać na oliwke z tej serii, ma w składzie olej sojowy. Coraz więcej głosów mówi, że nie powinien być on stosowany u kobiet w ciąży nawet zewnętrznie wiec może lepiej dmuchać na zimne.
a tego nie wiedziałam ale akurat oliwki nie używam wogóle bo nie lubię.

reklama
Do góry