HappyMum89
Fanka BB :)
WspolczujeDzien dobry kochana
Ja leze w lozeczkutak mnie rozlozylo ze nie mam sily na nic ...
Jutro wizyta , juz nie moge sie docZekac![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WspolczujeDzien dobry kochana
Ja leze w lozeczkutak mnie rozlozylo ze nie mam sily na nic ...
Jutro wizyta , juz nie moge sie docZekac![]()
Ja mam jutro wizytę.Ktora mamuska ma jeszcze jutro wizyte ?
A co bralas ze przedawkowalas?Hej Kochane, witam w niedzielny poranek
Ejdżejka mieszkam w Londynie.
Poza tym gratuluję nowym mamom, które do nas dołączyły i mam nadzieję, że szczęśliwie wszystkie dotrwamy do końca
Wczoraj przesadziłam , cały dzień poza domem, dużo chodzenia i wieczorem miałam bardzo silny ból podbrzusza aż dzis rano boli mnie w krzyżu. Wiem, że przeciwbólowym sie nie bierze więc zostaje masaż od męża
Dziewczyny, od 2 tyg brałam tran, tak na wzmocnienie bo w świeta byłam chora i brałam antybiotyk. Dzis sobie uświadomiłam, że nie mozna brać zbyt dużo wit A w pierwszym trymestrze. M<yslicie, że nic nie zaszkodziło ?
W drugiej ciąży przedawkowałam tą witimine i syn urodził się z roszczepem podniebienia\
Martwię się...
Jakie kwasy odstawilas?Hej!
Bulkaasia do 8 tyg. bodajze dziecko nie jest połączone pepowina wiec myślę, że nic się nie stanie.
W pierwszej ciąży nie wiedziałam o niczym i jak mnie zaczął mocno brzuch boleć (ale tak naprawdę mocno aż z łóżka wstać nie moglam) to sobie Ketonal forte wzięłam...na szczęście to było wcześnie jeszcze i nic się nie stało.
Dzien dobry. Zasypało śniegiem. Mały wykorzysta, że jest dziadek i go na sanki weźmie
A ja odstawiłam kwasy i pryszcze się zaczynają![]()
nawet nie wiedziałam że przedawkowanie witaminy "A" w ciąży może nieść takie konsekwencje jak rozczep podniebieniaDziewczyny, od 2 tyg brałam tran, tak na wzmocnienie bo w świeta byłam chora i brałam antybiotyk. Dzis sobie uświadomiłam, że nie mozna brać zbyt dużo wit A w pierwszym trymestrze. M<yslicie, że nic nie zaszkodziło ?
W drugiej ciąży przedawkowałam tą witimine i syn urodził się z roszczepem podniebienia\
Martwię się...