reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Hej Kochane, witam w niedzielny poranek:-) :)
Ejdżejka mieszkam w Londynie.
Poza tym gratuluję nowym mamom, które do nas dołączyły i mam nadzieję, że szczęśliwie wszystkie dotrwamy do końca:tak::tak::tak:

Wczoraj przesadziłam , cały dzień poza domem, dużo chodzenia i wieczorem miałam bardzo silny ból podbrzusza aż dzis rano boli mnie w krzyżu. Wiem, że przeciwbólowym sie nie bierze więc zostaje masaż od męża:rofl:

Dziewczyny, od 2 tyg brałam tran, tak na wzmocnienie bo w świeta byłam chora i brałam antybiotyk. Dzis sobie uświadomiłam, że nie mozna brać zbyt dużo wit A w pierwszym trymestrze. M<yslicie, że nic nie zaszkodziło ?
W drugiej ciąży przedawkowałam tą witimine i syn urodził się z roszczepem podniebienia:sad:\
Martwię się...

Hej!
Bulkaasia do 8 tyg. bodajze dziecko nie jest połączone pepowina wiec myślę, że nic się nie stanie.
W pierwszej ciąży nie wiedziałam o niczym i jak mnie zaczął mocno brzuch boleć (ale tak naprawdę mocno aż z łóżka wstać nie moglam) to sobie Ketonal forte wzięłam... o_O na szczęście to było wcześnie jeszcze i nic się nie stało.

Dzien dobry. Zasypało śniegiem. Mały wykorzysta, że jest dziadek i go na sanki weźmie ;)
A ja odstawiłam kwasy i pryszcze się zaczynają :(

Hej Kochane, witam w niedzielny poranek:-) :)
Ejdżejka mieszkam w Londynie.
Poza tym gratuluję nowym mamom, które do nas dołączyły i mam nadzieję, że szczęśliwie wszystkie dotrwamy do końca:tak::tak::tak:

Wczoraj przesadziłam , cały dzień poza domem, dużo chodzenia i wieczorem miałam bardzo silny ból podbrzusza aż dzis rano boli mnie w krzyżu. Wiem, że przeciwbólowym sie nie bierze więc zostaje masaż od męża:rofl:

Dziewczyny, od 2 tyg brałam tran, tak na wzmocnienie bo w świeta byłam chora i brałam antybiotyk. Dzis sobie uświadomiłam, że nie mozna brać zbyt dużo wit A w pierwszym trymestrze. M<yslicie, że nic nie zaszkodziło ?
W drugiej ciąży przedawkowałam tą witimine i syn urodził się z roszczepem podniebienia:sad:\
Martwię się...
A co bralas ze przedawkowalas?
Nie slyszalam o tym. Ja lykam olej z watroby rekina w tabletkach. Mam odstawic?

Hej!
Bulkaasia do 8 tyg. bodajze dziecko nie jest połączone pepowina wiec myślę, że nic się nie stanie.
W pierwszej ciąży nie wiedziałam o niczym i jak mnie zaczął mocno brzuch boleć (ale tak naprawdę mocno aż z łóżka wstać nie moglam) to sobie Ketonal forte wzięłam... o_O na szczęście to było wcześnie jeszcze i nic się nie stało.

Dzien dobry. Zasypało śniegiem. Mały wykorzysta, że jest dziadek i go na sanki weźmie ;)
A ja odstawiłam kwasy i pryszcze się zaczynają :(
Jakie kwasy odstawilas?
Ja w 1 ciazy mialam na poczatku okropna cere

Witam

Mdłości coraz bardziej mi dokuczają a od ruch wymiotny tak mnie męczył że aż mi łzy leciały...myżlałam że chociaż w tej trzeciej ciąży takie objawy mnie ominął:baffled:

Martwię się...
nawet nie wiedziałam że przedawkowanie witaminy "A" w ciąży może nieść takie konsekwencje jak rozczep podniebienia:no2:
Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było w porządku :confused:
Acgug powodzenia na wizycie:tak:
Emi_ka gratulacje:-) :):-) :)
Kinga28 dobrze że z maleństwem wszystko w porządku:yes:

reklama
HappyMum brałam witA, i za duzo jej było niestety. Musisz sprawdzić ile w tym oleju rekina jest dawki wit A, jesli powyżej 250mg to trzeba odstawić i dopierro brać od drugiego trymestru.

Mdłości mam od kilku godzin....

Do góry