reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Hej Kochane, witam w niedzielny poranek:-) :)
Ejdżejka mieszkam w Londynie.
Poza tym gratuluję nowym mamom, które do nas dołączyły i mam nadzieję, że szczęśliwie wszystkie dotrwamy do końca:tak::tak::tak:

Wczoraj przesadziłam , cały dzień poza domem, dużo chodzenia i wieczorem miałam bardzo silny ból podbrzusza aż dzis rano boli mnie w krzyżu. Wiem, że przeciwbólowym sie nie bierze więc zostaje masaż od męża:rofl:

Dziewczyny, od 2 tyg brałam tran, tak na wzmocnienie bo w świeta byłam chora i brałam antybiotyk. Dzis sobie uświadomiłam, że nie mozna brać zbyt dużo wit A w pierwszym trymestrze. M<yslicie, że nic nie zaszkodziło ?
W drugiej ciąży przedawkowałam tą witimine i syn urodził się z roszczepem podniebienia:sad:\
Martwię się...

Hej!
Bulkaasia do 8 tyg. bodajze dziecko nie jest połączone pepowina wiec myślę, że nic się nie stanie.
W pierwszej ciąży nie wiedziałam o niczym i jak mnie zaczął mocno brzuch boleć (ale tak naprawdę mocno aż z łóżka wstać nie moglam) to sobie Ketonal forte wzięłam... o_O na szczęście to było wcześnie jeszcze i nic się nie stało.

Dzien dobry. Zasypało śniegiem. Mały wykorzysta, że jest dziadek i go na sanki weźmie ;)
A ja odstawiłam kwasy i pryszcze się zaczynają :(

Hej Kochane, witam w niedzielny poranek:-) :)
Ejdżejka mieszkam w Londynie.
Poza tym gratuluję nowym mamom, które do nas dołączyły i mam nadzieję, że szczęśliwie wszystkie dotrwamy do końca:tak::tak::tak:

Wczoraj przesadziłam , cały dzień poza domem, dużo chodzenia i wieczorem miałam bardzo silny ból podbrzusza aż dzis rano boli mnie w krzyżu. Wiem, że przeciwbólowym sie nie bierze więc zostaje masaż od męża:rofl:

Dziewczyny, od 2 tyg brałam tran, tak na wzmocnienie bo w świeta byłam chora i brałam antybiotyk. Dzis sobie uświadomiłam, że nie mozna brać zbyt dużo wit A w pierwszym trymestrze. M<yslicie, że nic nie zaszkodziło ?
W drugiej ciąży przedawkowałam tą witimine i syn urodził się z roszczepem podniebienia:sad:\
Martwię się...
A co bralas ze przedawkowalas?
Nie slyszalam o tym. Ja lykam olej z watroby rekina w tabletkach. Mam odstawic?

Hej!
Bulkaasia do 8 tyg. bodajze dziecko nie jest połączone pepowina wiec myślę, że nic się nie stanie.
W pierwszej ciąży nie wiedziałam o niczym i jak mnie zaczął mocno brzuch boleć (ale tak naprawdę mocno aż z łóżka wstać nie moglam) to sobie Ketonal forte wzięłam... o_O na szczęście to było wcześnie jeszcze i nic się nie stało.

Dzien dobry. Zasypało śniegiem. Mały wykorzysta, że jest dziadek i go na sanki weźmie ;)
A ja odstawiłam kwasy i pryszcze się zaczynają :(
Jakie kwasy odstawilas?
Ja w 1 ciazy mialam na poczatku okropna cere

Witam

Mdłości coraz bardziej mi dokuczają a od ruch wymiotny tak mnie męczył że aż mi łzy leciały...myżlałam że chociaż w tej trzeciej ciąży takie objawy mnie ominął:baffled:

Martwię się...
nawet nie wiedziałam że przedawkowanie witaminy "A" w ciąży może nieść takie konsekwencje jak rozczep podniebienia:no2:
Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było w porządku :confused:
Acgug powodzenia na wizycie:tak:
Emi_ka gratulacje:-) :):-) :)
Kinga28 dobrze że z maleństwem wszystko w porządku:yes:

reklama
HappyMum brałam witA, i za duzo jej było niestety. Musisz sprawdzić ile w tym oleju rekina jest dawki wit A, jesli powyżej 250mg to trzeba odstawić i dopierro brać od drugiego trymestru.

Mdłości mam od kilku godzin....

Do góry