Hej hej ....dzięki za dobre słowo ....w poniedziałek idę do lekarza musi byc dobrze !!!!Ejdzejka - będzie dobrze, faktycznie szkoda, że w UK dopiero od 12 tyg cokolwiek zaczynają robić.
reklama
HappyMum89 - no właśnie, trzeba będzie opanować tyle informacji
A mamusie, które już mają jedną swoją pociechę......głupie pytanie i pewnie za wcześnie. Ale używałyście jakiś kremów na rozstępy? Jeśli tak, to co polecacie? I od kiedy trzeba zacząć się smarować?
A mamusie, które już mają jedną swoją pociechę......głupie pytanie i pewnie za wcześnie. Ale używałyście jakiś kremów na rozstępy? Jeśli tak, to co polecacie? I od kiedy trzeba zacząć się smarować?
anik.
Mama Krzysia :)
HappyMum89 - no właśnie, trzeba będzie opanować tyle informacji
Olejek ze słodkich migdałów
Ja się smaruje nim cały czas
Olejek ze słodkich migdałów
Ja się smaruje nim cały czas
Ooo, a gdzie można taki kupić? Normalnie w drogerii? Zdradzisz jaką masz firmę??
anik.
Ooo, a gdzie można taki kupić? Normalnie w drogerii? Zdradzisz jaką masz firmę??
Ja kupuję na triny.pl firmy Najel
Co do drogerii to nie wiem może w Hebe? Albo Naturze? W Suchej Beskidzkiej nie mam takich wiec z neta zamawiam
Ja kupuję na triny.pl firmy Najel
Co do drogerii to nie wiem może w Hebe? Albo Naturze? W Suchej Beskidzkiej nie mam takich wiec z neta zamawiam
Dzięki anik.
anik.
Dzięki anik.
Nie ma za co
HappyMum89
Fanka BB :)
Ja uzywalam perfecta mama. Slicznie pachnial. Rozstepy pojedyncze mam na piersiach a brzuch czysciutki ani jednego. Ja smarowalam sie prawie od poczatkuHappyMum89 - no właśnie, trzeba będzie opanować tyle informacji
reklama
Ja nie wiedząc ze jestem w ciąży byłam chora i brałam antybiotyk [emoji17] a teraz leczę sie domowym sposobem sok z cebuli.