reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Rosie mnie też brzuch pobolewa ale teraz mam okres "paniki po szpitalu " tam nasłuchałam się przeróżnych opowieści dziewczyn i teraz stawiam sobie milion diagnoz naraz haha ;)
annam03 to ci współczuję mam nadzieję że wstręt do zapachów niebawem przejdzie ;)
Co do tycia to przybrałyście już coś?

Ja 1 kg ale się cieszę bo kiedyś schudłam do 44kg (16kg) teraz waga 52 prawie. Jestem szczęśliwa że idzie w górę hehe

Rosie mnie też brzuch pobolewa ale teraz mam okres "paniki po szpitalu " tam nasłuchałam się przeróżnych opowieści dziewczyn i teraz stawiam sobie milion diagnoz naraz haha ;)
annam03 to ci współczuję mam nadzieję że wstręt do zapachów niebawem przejdzie ;)
Co do tycia to przybrałyście już coś?
Ja tez mam tendencje do nakrecania sie heh.
Nie sluzy mi przegladanie netu

Hahahaha no internet to jest zło jeśli chodzi o informacje;d
annam03 no ja stałą wage miałam 57 teraz 58,2 ;d narazie zachwouje spokój podobno <widza z internetów hahah > najlepiej przytyć przez całą ciąże około 13 kg ;)

Wam tez tak czas ostatnio wolno plynie?
Ja wiem o ciazy 10 dni a czuje sie jakbym byla w niej juz z 3 miesiace. Nie moge doczekac sie wizyty no i stresuje sie nia troche

Noo strasznie wolno a szczególnie tak jak mówisz wyczekiwanie na wizytę;d W poniedziałek ide na badania krwi itp ciekawe ile zapłace bo to prywatnie:)

reklama
Hahahaha no internet to jest zło jeśli chodzi o informacje;d
annam03 no ja stałą wage miałam 57 teraz 58,2 ;d narazie zachwouje spokój podobno <widza z internetów hahah > najlepiej przytyć przez całą ciąże około 13 kg ;)
Ja przytylam 10. Moj syn wazyl 3.520
Na 10 dobe po porodzie mialam juz 3 kg mniej niz zaszlam ale moze dlatego ze na polozniczym przeszlam swoje. Mialam ostre zakazenie drog moczowych. Codziennie goraczkowalam po 39-40 stopni i przez te 9 dni nie jadlam nic tylko pilam. Zywili mnie kroplowkami

Do góry