reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Z cukrzycą można nauczyć się żyć ☺więc leci u mnie Amciu8232 wsio ok tylko te ręce jakby nie moje i bolą co utrudnia mi trochę życie, ale nie narzekam, bo to moje już ostatnie dziecię wiec staram się nacieszyć tym stanem bo już mi się nie powtórzy a ciąża mimo tych kilku niedogodnien to piękny okres

Jeżeli dajesz radę to najwazniejsze i bardzo mnie to cieszy ;) cieszy[emoji5] ja już bym chciała mieć wizyte i wiedzieć ile mała wazy . Bo Ty masz tai dam termin porodu co ja więc jestem ciekawa ktora pójdzie pierwsza hehe :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki !
Wyniki mam dzisiaj pierwszorzędne :D Jak nie kobieta w ciąży. Oczywiście cukier, mocz w normie . Dzisiaj mam wrażenie że mam podwójne nogi ;/ Takie spuchnięte. Stopy ledwo włażą w jakiekolwiek sandałki.
Podbrzusze dalej boli.

Amcia8232 no tego nie wie nikt myślę że jak nam się dziewczyny nie obroca to pewnie zrobią nam cesarki a może też podobnie no zobaczymy w każdym razie ja się jeszcze nie spieszę

Majorcia maja jeszcze czas ja ostatnio jak byłam na badaniach to dziewczyna mi mówiła że z pierwszym dzieckiem jej od początku ciazy mówili że cesarka bo dziecko odwrócone posladkowo a jak jej wody odeszły i zaczęło się to dzidziuś się obrócił głowa w dół teraz była w ciazy z drugim i na 10.08 ma termin i też jeszcze się jej nie obrucil synek więc to mnie uspokoilo; )

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Reille to super cieszę się z tobą nie musisz się zamartwiać że mogło być coś nie tak i nie uchwycono tego no to teraz proszę myśleć o kolorach do mieszkania panelach i szukać dobrego kafelkarza to zmykam kobietki bo jeszcze musze coś porobić i nynam

Do góry