reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Pójdę do innego ginekologa żeby mi zrobił. Najlepsze że 17 mam dopiero usg i nawet nie wiem ile mała waży.
Bo przecież ona prywatnie więc wizyta to wizyta a usg to już co innego ;(

Cześć dziewczyny
Ja wczoraj miałam robione to GBS. Mic w ogóle nie boli i trwa sekundę. To takie długie pałeczki i pobierają wymaz z odbytu i pochwy. Na wyniki się czeka koło tygodnia

Jestem w 33 tygodniu ciąży

u mnie też wypisuje l4 na msc i ciężarne umawia na godziny więc super bo czekać nie musze z brzuchem
ja mam wizyte 25sierpnia i też jestem bez GBS

ja to jestem tak zmęczona ze chodze spac w dzień z moim synkiem dobrze że już mam wszystko po prane i po prasowane dla dziecka bo nie wiem jakbym dała rade mam takiego lenia i nie chęć że szok ...
nawet jeszcze na tip top nie mam torby spakowanej na szpital a tu tyko 1 miesiąc mi został masakra jak z leciało(z synem miałam w 32 tyg )
u mnie znów upał 30 C w cieniu a noc 20 więc znów będziemy sie męczyć

reklama
dziewczynki gorąco i tak jak pisze judy166 ciężko zauważyłam że bardziej wtedy puchnę ale nie ma co narzekać są tacy co mają gorzej

Do góry