reklama
aniaczarnula
Fanka BB :)
No powiem Ci , że w szoku jestem. Niepoważne podejścieNo właśnie a ona mi wyjeżdża że tydzień przed terminem mam się dopiero zgłosić ;/
Ja będę miała dopiero 25 sierpnia to gbs; /am nadzieję że nic nie będzie pomimo infekcji :/
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie też wypisuje l4 na msc i ciężarne umawia na godziny więc super bo czekać nie musze z brzuchem
ja mam wizyte 25sierpnia i też jestem bez GBS
ja to jestem tak zmęczona ze chodze spac w dzień z moim synkiem dobrze że już mam wszystko po prane i po prasowane dla dziecka bo nie wiem jakbym dała rade mam takiego lenia i nie chęć że szok ...
nawet jeszcze na tip top nie mam torby spakowanej na szpital a tu tyko 1 miesiąc mi został masakra jak z leciało(z synem miałam w 32 tyg )
u mnie znów upał 30 C w cieniu a noc 20 więc znów będziemy sie męczyć
ja mam wizyte 25sierpnia i też jestem bez GBS
ja to jestem tak zmęczona ze chodze spac w dzień z moim synkiem dobrze że już mam wszystko po prane i po prasowane dla dziecka bo nie wiem jakbym dała rade mam takiego lenia i nie chęć że szok ...
nawet jeszcze na tip top nie mam torby spakowanej na szpital a tu tyko 1 miesiąc mi został masakra jak z leciało(z synem miałam w 32 tyg )
u mnie znów upał 30 C w cieniu a noc 20 więc znów będziemy sie męczyć
Judy166 ja dopiero pod koniec sierpnia będę szykować wszystko bo remont w domu mam też mam 25.08 wizyte
reklama