reklama
aniaczarnula
Fanka BB :)
Obrzęki są choć u nas upału nie ma. Ciśnienie w normie. Ale zsczynam odczuwac dziwne dolegliwosci tam na dole : od kłucia poprzez dziwne ciągnięcia i parcia. Chyba zaczynam się rozciągać i przygotowywać do zejścia dzidzi w kanał rodny. Mam nadzieję , że jest odpowiednio odwrócona. 10 sierpnia mam usg
[emoji789] czekamy na Lenkę [emoji156][emoji702] 9.09.2016
aniaczarnula to jak jesteś już przygotowana na przyjscie małej [ mam na myśli remonty porządki wyprawki] to fajnie bo może już nie długo urodzisz pozbędziesz się tych obrzęków a po drugie z takimi obrzękami to im wczesniej tym lepiej
Majorcia dziwnie bo jeden mówi tak drugi tak ale hba1c mam znowu idealna bo 4.2 a jej wszystko normalnie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
aniaczarnula
Fanka BB :)
Jesli chodzi o rzeczy dla dziecka to mam juz wszystko. Torba do szpitala spakowana. Ale mam w planach jeszcze malowanie pokoi. Więc mała niech sobie jeszcze siedzi. Syna przenosiłam 2 tygodnie. Ciekawe jak teraz będzieaniaczarnula ty to jeszcze dwa tygodnie i możesz rodzić
Amcia8232 to glikowana masz bardzo dobrą więc się nie martw na pewno Lenka rośnie piękna i zdrowa
Aniaczarnula to niech malutka siedzi wiem z doświadczenia ze dzieci donoszone mają bardziej rozwinięty układ pokarmowy rzadziej miewają kolki a co do remontu to my też jeszcze mamy w planach odświeżyć mieszkanie i przemalowac bo ostatnio też malowalismy jakieś 4 lata temu i też mam nadzieję zdążyć
Aniaczarnula to niech malutka siedzi wiem z doświadczenia ze dzieci donoszone mają bardziej rozwinięty układ pokarmowy rzadziej miewają kolki a co do remontu to my też jeszcze mamy w planach odświeżyć mieszkanie i przemalowac bo ostatnio też malowalismy jakieś 4 lata temu i też mam nadzieję zdążyć
Majorcia wiem za każdym razem mam hemoglobine glikowana dobra kazała mi jeść normalnie więc dla mnie to jest dziwne
reklama
Końcówka ciąży damy radę nie myśl o żadnej cukrzycy bo gdyby było coś nie tak to by wyszło w badaniach Amcia8232 ale może dobrze ze tak lekarze trzymają rękę na pulsie gorzej gdyby lekceważyli objawy a okazało się że masz cukrzycę, ciekawe co tam u Reille