reklama
Rielle i mnie też pada i bardzo mi to pasuje ; ) narazie nic mnie nie boli nawet plecy więc jestem w szoku a Ty jak tam ?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dalej kręgosłup i podbrzusze ale jak nie ma tych upałów to duuużo lepiej. Jest pięknie chłodno. Ale teraz martwię się tym że brakuje mi apetytu. Nic mi nie smakuje ;/ Zjadłam dzisiaj danonka dla dzieci i banana. Ehh jak nie urok to...
Też jakoś nie mam apetytu :/nie bardziej podbrzusze boli pod wieczór nie wiem dlaczego :/ eh już chce mieć koniec bo nie daje rady końcowa zawsze najgorsza hehe a dzidziuś jak jest ułożony ?
Przynajmniej nóg nie mam spuchnietych jak jest chłodno eh im mniej czasu zostało tym więcej myślę o porodzie
Gosia ułożona, z tego co wiem, główką do dołu. Ale od 1,5 miesiąca nie mam wglądu czekam jak na szpilkach do 17 sierpnia wtedy dowiem się ile waży
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się boję samego bólu ale nie mogę się doczekać jak wygląda moja kruszynka
Rielle to dobrze moja nadal posladkowo też się boję bolu i tego że sobie nie poradzę podczas porodu chce koniecznie aby partner był z resztą on też chce być przy porodzie więc mam nadzieję ze jakoś to się ułoży bo on będzie pewnie musiał dojechać do szpitala a ja karetka będę jechała
reklama
O dziewczyny jak ja zazdroszcze wam że nie macie upału!U mnie jest 32 stopnie i już nie wiem co mam ze sobą robić bo czuje ze się rozpuszczam.Siedze przy wiatraku i z zimną wodą i na nic nie mam sił...
Jedyny plus tego stanu rzeczy to to że pranie szybko wyschnie,eh...
Jedyny plus tego stanu rzeczy to to że pranie szybko wyschnie,eh...