reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Juliana - to czujesz się tak jak ja :) Normalnie mam nadzieję że przeczucia się nie sprawdzą i posiedzi sobie tam jeszcze troszkę :)
Amcia8232 - jak samopoczucie ? U mnie dzisiaj pięknie deszczyk pada :)

U mnie dalej kręgosłup i podbrzusze ale jak nie ma tych upałów to duuużo lepiej. Jest pięknie chłodno. Ale teraz martwię się tym że brakuje mi apetytu. Nic mi nie smakuje ;/ Zjadłam dzisiaj danonka dla dzieci i banana. Ehh jak nie urok to... ;)

Też jakoś nie mam apetytu :/nie bardziej podbrzusze boli pod wieczór nie wiem dlaczego :/ eh już chce mieć koniec bo nie daje rady :( końcowa zawsze najgorsza hehe a dzidziuś jak jest ułożony ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Rielle to dobrze moja nadal posladkowo :( też się boję bolu i tego że sobie nie poradzę podczas porodu chce koniecznie aby partner był z resztą on też chce być przy porodzie więc mam nadzieję ze jakoś to się ułoży bo on będzie pewnie musiał dojechać do szpitala a ja karetka będę jechała :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O dziewczyny jak ja zazdroszcze wam że nie macie upału!U mnie jest 32 stopnie i już nie wiem co mam ze sobą robić bo czuje ze się rozpuszczam.Siedze przy wiatraku i z zimną wodą i na nic nie mam sił...
Jedyny plus tego stanu rzeczy to to że pranie szybko wyschnie,eh...

Do góry