reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Juliana - to czujesz się tak jak ja :) Normalnie mam nadzieję że przeczucia się nie sprawdzą i posiedzi sobie tam jeszcze troszkę :)
Amcia8232 - jak samopoczucie ? U mnie dzisiaj pięknie deszczyk pada :)

U mnie dalej kręgosłup i podbrzusze ale jak nie ma tych upałów to duuużo lepiej. Jest pięknie chłodno. Ale teraz martwię się tym że brakuje mi apetytu. Nic mi nie smakuje ;/ Zjadłam dzisiaj danonka dla dzieci i banana. Ehh jak nie urok to... ;)

Też jakoś nie mam apetytu :/nie bardziej podbrzusze boli pod wieczór nie wiem dlaczego :/ eh już chce mieć koniec bo nie daje rady :( końcowa zawsze najgorsza hehe a dzidziuś jak jest ułożony ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Rielle to dobrze moja nadal posladkowo :( też się boję bolu i tego że sobie nie poradzę podczas porodu chce koniecznie aby partner był z resztą on też chce być przy porodzie więc mam nadzieję ze jakoś to się ułoży bo on będzie pewnie musiał dojechać do szpitala a ja karetka będę jechała :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O dziewczyny jak ja zazdroszcze wam że nie macie upału!U mnie jest 32 stopnie i już nie wiem co mam ze sobą robić bo czuje ze się rozpuszczam.Siedze przy wiatraku i z zimną wodą i na nic nie mam sił...
Jedyny plus tego stanu rzeczy to to że pranie szybko wyschnie,eh...

Do góry