reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Molly mnie nie goni pęcherz bo ja mało pije kuwdys nawet 0,5 l niewtpijalan teraz trochę wiecej.
Powinnyśmy nauczyć się pić wodę niegazowana,wysoko zminimalizowana podobno zapobiega mdloscia i zaparcia
Słodkiego też ją nie jem ale muszę zjeść ci półtorej godziny. A nie ci 3 o rany chyba będę gruba.
Rosie ja też mię myślę że może być coś źle. Nadal wizualizuje

reklama
Jaka aplikacje polecacie?

Ja jestem w drugiej ciazy a boje sie tak samo jak za pierwszym razem.

Kasiamarysia polecam zaczac smarowac juz teraz, ja nie mialam ale wyszedl mi po porodzie. To byly najgorsze dwa miesiace w moim zyciu. Spac nie moglam, siedziec tez nie.
Wiec zadbaj juz teraz a sa masci dla kobiet w ciazy .

A do spania polecam ta ciazowa poduszke. Wczesniej nie mialam ale teraz to bedzie moj pierwszy zakup. Jak pomysle o spaniu latem z kołdrą miedzy nogami to wole wydac na.poduszke niz sie pocic :-)

Hej dziewczyny ;)
Postanowilam do Was dołączyć mam nadzieje ze moge;)) tak na przywitanie gratuluje !!:)) termin na 3.09 ,serduszko bije,po malych komplikacjach od poczatku (czyt. Plamienia i pobyt w szpitalu )wychodzimy z dzidziusiem na prosta :) odnajdujac sie w temacie to:
Co do pecherza to mnie goni jak nigdy ale moze dlatego ze zwiekszylo mi sie dwukrotnie pragnienie ,a co do spodni to tez niektore juz mnie uciskaja i najlepiej odnajduje sie ubierajac llegginsy

Molly_88 t witaj na forum. Widzę, że masz tak jak ja. Na słodkie nie mam ochoty. Dużo pije, często chodzę do WC, nawet w nocy kilka razy. Też muszę często jeść, bo inaczej prawie wymiotuje z głodu, jakbym tydzień nie jadła.

Dziewczyny, czyli mówicie, że już macie powiększony biust? Kurcze, a ja nie. Tylko czasem sutki bolą lub swędzą, ale po stanikach nie widzę, by urosły. Ja generalnie mam sporawe piersi, więc mi na tym nie zależy. I chyba skończył mi się etap chudniecia, bo dziś pół kg więcej na wadze.

KasiaMarysia no od początku ciąży brałam luteine i duphaston , ale plamienia nie ustawały aż doszło do krwawienia no i położyli mnie na tydzien do szpitala dali mi luteine pod język no i przeszło ;) w pon wyszłam i zalecenie : leżeć - straszne ale leże jeśli z dzidziusiem ma być wszystko ok dzięki temu ;) w piątek mam wizytę kontrolną u ginekologa więc zobaczymy co będzie ale jestem dobrej myśli ;)
Hess ja też na słodkie zupełnie gdzie wcześniej mogłam jeść garściami..No ja zawsze miałam mały biust także jeśli mi się coś powiększy to widać od razu dlatego u mnie rzeczywiście jest coraz większy efekt ;)

reklama
KasiaMarysia23 - to ja jestem jakaś inna, hehe. Mnie się przed @ nigdy nie powiększały, nie robiły się twarde. Teraz też nic, tylko te sutki, ale to też tylko przy dotyku. No może nie każda musi mieć te same objawy :D

Do góry