MartAo nie martw się, bo to Ci nie pomoże. Kiedy byłam w szpitalu leżała ze mną na sali dziewczyna z cukrzycą, przytrzymają Cię do czasu kiedy unormuje Ci się cukier. Potem diabetolog i dieta, ale do przeżycia. Dasz sobie radę na pewno, trzymam kciuki. Pomyśl, że jesteście z maleństwem pod opieką i lepiej, że to wyszło bo możesz działać i zapobiegać konsekwencjom.
reklama
aniaczarnula
Fanka BB :)
Ja kupilam gotową wyprawkę a w niej: czapeczka , niedrapki , body na dlugi rękaw , półśpiochy , pajacyk , i koszulka
Napisane na 9005X w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze,napewno dasz radę!Wiem ze to lepsze. Robię to dla małej. Bo dla samej siebie nie chcialabym tu zostać.
Mam.nadzieje ze nie bedzie tak źle i wyjde do domu. Bo tam bede psychicznie lepiej sie czuć
Ostatnia edycja:
MartaO będzie ok jak dziewczyny piszą do września niedaleko też mam cukrzycę ale od samego początku bo to moja trzecia ciąża z cukrzyca, muszę stosować dietę i co chwile mierzyć cukier i podaję insulinę nieraz muszę jeszcze dostrzyknąć bo cukier nie spada ale idzie przeżyć gdybyś coś chciała wiedzieć służę pomocą a teraz trzymaj się już nam dużo nie zostało
reklama
Dzięki, za odpowiedź. Zastanawiałam się czy wziąć jakiś cieńszy kombinezonik, wrzesień bywa różny.Ja kupilam gotową wyprawkę a w niej: czapeczka , niedrapki , body na dlugi rękaw , półśpiochy , pajacyk , i koszulka