reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

aniaczarnula a przepisał Ci lekarz jakieś leki moczopędne?
Ta końcówka ciąży jest okropna człowiek zrzędzi narzeka sama siebie nie poznaje :(

reklama
U mnie to samo. Cała jestem napuchnieta. I ręce w nocy strasznie drętwieją. Już nie wspomnę o tym że wszystko wokół mnie irytuje i proste rzeczy są takie męczące.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

amcia8232 ja tez mam jutro ale popołudniu , ponoć mają dzieciaki nasze czas do 36 tygodnia więc jeszcze trochę im zostało

ciekawe ile kilogramów naszego ciała to te obrzęki? i jak tu mówić o kg na plusie, dziewczynki wy wszystkie laski to co na plusie to te obrzęki, dzidzia i jej domek

amcia8232 powiem Ci że gdyby to było moje pierwsze dziecko to chyba bym wolała cesarkę a ponieważ jestem wieloródką to chciałabym żeby malutka jednak się obróciła ponieważ liczę na szybki poród
Czytałam że po cc przez 12 godz. nie wolno obracać głowy na boki ani podnosić bo póżniej bardzo męczą bóle głowy:-( :(

reklama
Majorcia każda kobieta na inaczej więc nie martw się na zapas :) ja też bym wolała rodzić naturalnie ponieważ chce partnera przy sobie oraz tej rany na brzuchu chce uniknąć a i lepiej dla dziecka jak naturalny porod:)

Do góry