reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Rielle wielkie dzięki suwaczek miałam od samego początku ale nie umialam go wkleić i wszędzie musialam pisać w którym jestem tygodniu a tak to spoko jeszcze raz dzięki

reklama
ja mam 8 na plusie
u mnie dady wcale sie nie sprawdziły(miał mokry tyłek w nich) ale wiem ze duzo osob sobie je chwali

Judy 16 zgadzam się u mnie Dady też się nie sprawdziły ale nie były złe te z Lidla
Natomiast najlepiej sprawdzać wszystkie firmy samemu i mimo wszystko stawiać na tańsze ,bo trochę tego idzie.

Ostatnia edycja:
Cicho tu u nas , ciekawe która pierwsza z nas będzie tulic swoje maleństwo. Zaglądałam dzisiaj na sierpniowki i już 6 dzieciaczków powitano na świecie. Tylko patrzeć jak u nas się zacznie. U mnie wciąż malutka w ułożeniu posladkowym mam nadzieję że już niedługo się ułoży główką w dół. Nie bardzo bym chciała cesarke

Ja to bym bardzo chciała tak już w 37 tygodniu tygodniu urodzić bo obrzęki mi dokuczają potwornie i mam coraz większy problem z ręka mam nasilona cieśń nadgarstka przez to ciężko mi cokolwiek robić, wiec u mnie im wcześniej tym lepiej. Ja wizytę mam jutro ale też pewnie nie będzie mi robił usg bo miałam pomiary ostatnio

reklama
Ja to bym bardzo chciała tak już w 37 tygodniu tygodniu urodzić bo obrzęki mi dokuczają potwornie i mam coraz większy problem z ręka mam nasilona cieśń nadgarstka przez to ciężko mi cokolwiek robić, wiec u mnie im wcześniej tym lepiej. Ja wizytę mam jutro ale też pewnie nie będzie mi robił usg bo miałam pomiary ostatnio
Ja też cała w obrzękach i codziennie rano budzi mnie ból \ drętwienie dłoni. Masakra

Napisane na 9005X w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry