reklama
Cicho tu u nas , ciekawe która pierwsza z nas będzie tulic swoje maleństwo. Zaglądałam dzisiaj na sierpniowki i już 6 dzieciaczków powitano na świecie. Tylko patrzeć jak u nas się zacznie. U mnie wciąż malutka w ułożeniu posladkowym mam nadzieję że już niedługo się ułoży główką w dół. Nie bardzo bym chciała cesarke
Ja byłam na wizycie ogólnie wszystko ok z tym że jakaś mała infekcja mi się przypałętała. Usg niestety dopiero za 3 tyg.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No to będzie już 37 tydzień więc faktycznie może nie będzie potrzebne ponoć już mi leciutko brzuszek opadł
Ja to bym bardzo chciała tak już w 37 tygodniu tygodniu urodzić bo obrzęki mi dokuczają potwornie i mam coraz większy problem z ręka mam nasilona cieśń nadgarstka przez to ciężko mi cokolwiek robić, wiec u mnie im wcześniej tym lepiej. Ja wizytę mam jutro ale też pewnie nie będzie mi robił usg bo miałam pomiary ostatnio
reklama
aniaczarnula
Fanka BB :)
Ja też cała w obrzękach i codziennie rano budzi mnie ból \ drętwienie dłoni. MasakraJa to bym bardzo chciała tak już w 37 tygodniu tygodniu urodzić bo obrzęki mi dokuczają potwornie i mam coraz większy problem z ręka mam nasilona cieśń nadgarstka przez to ciężko mi cokolwiek robić, wiec u mnie im wcześniej tym lepiej. Ja wizytę mam jutro ale też pewnie nie będzie mi robił usg bo miałam pomiary ostatnio
Napisane na 9005X w aplikacji Forum BabyBoom