reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Dziewczyny czy wy też zaczynacie wchodzić w miesiąc zwany : codziennie więcej rozstępów ?
Niby smaruję się 2 razy dziennie ale już cały brzuszek mam w fioletowych pręgach ;/

reklama
A ja kupiłam na początek Dady z biedronki newborny. Robione przez pampersa i też dużo dobrych opinii słyszałam :)
Ja Dady uzywalam z pierwszym synem i bylam bardzo zadowolona. Dobra cena i jakoscia nie różnią się od markowych (choc opinie słyszałam różne) Teraz na start mam pampers newborn bo trafiłam na mega promocje oraz paczkę Dada

Sent from my 9005X using Forum BabyBoom mobile app

A ja zaszalałam i kupiłam po małej paczce dady,toujours,babydream i pampersów białych-wszystko w rozmiarze newborn. Z tego co sprawdziłam to takie "najmilsze" jednak są pampersy ale te inne wcale bardzo nie odbiegają.Zobaczymy jak sprawdzą się na placu boju.

Kurcze a ja codziennie nowe widzę ;/ myślałam że mniej powstanie skoro tyle się smaruję tym "cudnym" palmersem ....
Ja niestety codziennie z przerażeniem dostrzegam nowe pręgi a smaruję się sumiennie 2 razy dziennie palmersem. Myślę , że żadne cud kremy nie pomogą gdy skóra jest poddana takim naciągnięciom w tak krótkim czasie. Ja bebolek dostałam bardzo szybko ale rósł powoli systematycznie na początku. A tu nagle bum . Beczka jak to się ze mnie mąż naśmiewa [emoji12]

Napisane na 9005X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry