reklama
aniaczarnula
Fanka BB :)
Ja Dady uzywalam z pierwszym synem i bylam bardzo zadowolona. Dobra cena i jakoscia nie różnią się od markowych (choc opinie słyszałam różne) Teraz na start mam pampers newborn bo trafiłam na mega promocje oraz paczkę DadaA ja kupiłam na początek Dady z biedronki newborny. Robione przez pampersa i też dużo dobrych opinii słyszałam
Sent from my 9005X using Forum BabyBoom mobile app
A ja zaszalałam i kupiłam po małej paczce dady,toujours,babydream i pampersów białych-wszystko w rozmiarze newborn. Z tego co sprawdziłam to takie "najmilsze" jednak są pampersy ale te inne wcale bardzo nie odbiegają.Zobaczymy jak sprawdzą się na placu boju.
aniaczarnula
Fanka BB :)
Ja niestety codziennie z przerażeniem dostrzegam nowe pręgi a smaruję się sumiennie 2 razy dziennie palmersem. Myślę , że żadne cud kremy nie pomogą gdy skóra jest poddana takim naciągnięciom w tak krótkim czasie. Ja bebolek dostałam bardzo szybko ale rósł powoli systematycznie na początku. A tu nagle bum . Beczka jak to się ze mnie mąż naśmiewa [emoji12]Kurcze a ja codziennie nowe widzę ;/ myślałam że mniej powstanie skoro tyle się smaruję tym "cudnym" palmersem ....
Napisane na 9005X w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Aniaczarnula to tak jak u mnie ;D nagle mnie potwornie "wydeło " ;D Mąż się śmieje że jeszcze trochę i będę się turlać
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom