reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Hej dziewczyny ja mam na 26 września termin i tylko drobiazgi mi zostały za pranie wezmę się pod koniec sierpnia a tak to oczekuje już porodu powoli :p

Amcia8232 Będzie dziewczynka ☺
Jak przygotowania? Ja wstawiam właśnie drugie pranie. Ale prasować się niechce
Mam nakaz odpoczywania przez skracajaca sie szyjke i tak wszystko powoli robię. Macie już wszystko z wyprawki?

Też będę miała dziewczynke ! ?)masz już wybrane imię ? Ja generalnie mam wszystko tylko wanna i majtki ceratkowe oraz kosz na pieluchy ☺ a i jeszcze karuzele z pozytywną i projektorem ale to w sierpniu 14 jadę wszystko kupić mam nadzieję ze w jednym sklepie i koniec a prac będę pod koniec sierpnia :)

Kaja ☺ ja zaczynam już pranie bo brzuch mi twardnieje i wolę to zrobić teraz. Mi brakuje rzeczy kosmetycznych i przewijaka . leżaczek i inny bajery rodzinka ma kupić więc mam spokój

Eh nie strasz mnie bo ja też mam czasami twardy brzuch ;/ a skąd jesteś ? Ja już nie mogę się doczekac kiedy maleństwo będzie z nami ,choć nie ukrywam że się boję porodu :p

reklama
Jestem ze wschodu☺ lubelskie. A to Twoje pierwsze dziecko?
Niemartw sie. U mnie od 26 tyg skraca sie szyjka i mam te skurcze. Dlatego.

Do góry